Има ново парламентарно мнозинство от ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане,

...
Има ново парламентарно мнозинство от ГЕРБ, ДПС, ИТН и Възраждане,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Новата коалиция в НС няма принципи и ценности

" Има ново парламентарно болшинство от ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане ", което смъкна ръководителя на Народно събрание Никола Минчев. Мафията и задкулисието нямат цвят и партия ", съобщи вицепремиерът и водач на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от трибуната на Народно събрание.
Според нея мафията и задкулисието нямат идеология, с изключение на една - пари, обири и злоупотреби на гърба на народа.
" Много пъти сме казвали, че ГЕРБ и задкулисието направиха корупцията законна, през днешния ден тя стана секретна ", акцентира Нинова.
" Виждала съм всичко от задкулисието, изпитвала съм го на персонален тил и всички от Българска социалистическа партия. Не се продадохме и не се предадохме тогава и по тази причина продължаваме в държавното управление на Кирил Петков ", разясни тя.
Нинова показа, че е била очевидец на доста срамни подиуми в Народно събрание, само че такова разрушително политическо озверяване, без грам мисъл какво ще стане на следващия ден, по какъв начин ще изкараме есента, по какъв начин народът ще преживее зимата, не е виждала.
" Разрушавате, само че няма опция. А може би изборът е Има Такъв Народ, ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане "?, запита риторично Нинова.
Премиерът Кирил Петков дружно с кабинета пристигнаха в пленарна зала в поддръжка на Никола Минчев.
" Може би ви е боязън, че Бойко Рашков ще бъде определен за началник на КПКОНПИ, може би ви е боязън, че ще бъдат изяснени и други неща, които никой не ги приказва? ", попита залата и министър председателят Кирил Петков.
" Знам, че доста ви пречим, само че ще продължим да го вършим, без значение дали сме на власт или не. Ще останем тук и ще си отвоюваме страната назад по всевъзможен начин на парламентаризма ", предизвести вицепремиерът Асен Василев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР