Има нови показания по разследването срещу екс премиера Бойко Борисов

...
Има нови показания по разследването срещу екс премиера Бойко Борисов
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Появиха се нови показания срещу Бойко Борисов и Миро Найденов

Има нови показания по следствието против екс премиера Бойко Борисов и първия негов аграрни министър Мирослав Найденов. Новината пристигна още веднъж от Министерство на вътрешните работи шефа в служебния кабинет Бойко Рашков, като става въпрос за изнесената скандална информация от него в края на май с потресаващата имитация: "Жена ти и децата ти няма да схванат дали не ядат от твоето месо ".
От обясненията на Рашков се разбра, че става дума за следствие за злоупотреби против министър от първия кабинет на ГЕРБ, като материалният интерес е бил “около 200 000 лева”. Рашков сподели, че очевидец по това дело е дал показания против министъра, само че скоро по-късно е бил застрашен от Борисов с въпросната фраза.
Днес Рашков посочи пред "Евроком ", че следствието е в напреднала фаза. Казусът е от 2010 година и е обвързван с хипотетичен опит за рушвет от страна на някогашния министър на земеделието Мирослав Найденов.
Оказва се, че в хода на дейностите главният очевидец се отхвърля от първичните си показания.
Свидетелят от така наречен “канибалска история” е някогашният началник на ДФЗ Светослав Симеонов. Това твърди във видеоинтервю за БРРД някогашната съдийка Румяна Ченалова. Той се е явил на разпит пред нея през 2010 година, с цел да отдръпна показанията си за рушвет обещан от някогашния аграрни министър Мирослав Найденов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР