Има нещо воайорско задоволително в отделянето на фактите от холивудската

...
Има нещо воайорско задоволително в отделянето на фактите от холивудската
Коментари Харесай

Разкриха ги! Пет тайни за красота на Ан Хатауей

Има нещо воайорско приемливо в отделянето на обстоятелствата от холивудската уелнес небивалица. И няма нищо по-забавно от това да се потопите надълбоко в здравната наклонност за деня. Но в свят, в който звездите се кълнат в студени гмуркания, сок от целина и вода с лимон всяка заран, е освежаващо да видиш звезда да извлича изгодите от елементарна уелнес рутина.

Разбира се, приказваме за Ан Хатауей. Да, във постоянно настоящите вести, Амелия Миньонет Термополис Реналди, принцеса на Геновия, става все по-блестяща година след година – и към момента съумява да наподобява на себе си в тоалети, сходни на тези, носени в „ Дяволът носи Прада “.

Благодарение на едно изключително разкриващо изявление с нейния треньор Дон Саладино и намеците, които тя изпусна за това по какъв начин наподобява, че старее в противоположна посока, успяхме да разберем, че въпреки всичко Хатауей има няколко секрети, които може да са ни от изгода, написа tialoto.bg. За благополучие, тя ги споделя с нас тъкмо в точния момент за студените дни, когато кожата ни има наклонността да наподобява по-суха и по-груба от нормално.

1. Задължителният слънцезащитен крем

Имайки поради, че всеки към нас, в това число и ние, желае да наподобява все по-млад и с по-освежена кожа, е значимо да знаем по какъв начин тъкмо да реализираме тези резултати и да задържим визията си красива допустимо най-дълго.

Ан Хатауей показва сходни усеща в изявление пред The Sun. В него тя приказва по-подробно за отдадеността си да държи настрани нездравословните слънчеви лъчи. Цитира борбата на баба си с рака на кожата като мотивация за прилежното и постоянно използване на слънцезащитен крем. И поради ирландския и френския генезис на Хатауей, майка ѝ постоянно е подчертавала значимостта на отбраната на по-светлия ѝ загар.

Но актрисата не стопира дотук. Въпреки че продуктите, които прилагаме локално, са основен съставен елемент за здравето на кожата, тя прави крачка напред със остарелия, само че ефикасен метод – скромният чадър. Особено в слънчеви дни може да я намерите скрита под сянката на обичания си аксесоар. Въпреки че може да се изкушите да пропуснете този от време на време скучен и тежък за носене трик, знайте, че чадърите могат да блокират забележителен % ултравиолетова светлина – най-малко 90%, в случай че изберете черно.

2. Хидратация

Хатауей се кълне, че безконечният искра е по-често резултат от лесни, налични привички, в сравнение с от специфични процедури и трендове. Подобно на нейния ангажимент към слънцезащитния крем, тя е последовател и на хидратацията. Наред с многочислените изгоди от това да останем хидратирани, които всички знаем добре – предизвиква здравословното храносмилане, покачва силата и защищава нашите стави – пиенето на задоволително вода оказва помощ за поддържането на здравословен загар.

Водата постоянно е един от най-лесните и налични способи да останете здрави и да поддържате кожата си в оптимална форма. Въпреки че определянето на постоянната хидратация като чудодейно лекарство е пресилено изказване, проучванията демонстрират, че тежката дехидратация може да накара кожата да загуби своята разтегливост.

 



3. Автентична е

Тенденциите идват и си отиват, само че достоверността е безконечна. Хатауей знае това добре и го ползва освен към това по какъв начин се държи, само че и към нейния жанр и себеизразяване. Когато става дума за грим, тя натъртва на придържането към изпитан и същински овлажнител и нанасянето му два пъти дневно. Що се отнася до очите – една от основните черти, които актрисата акцентира в съвсем всяка визия – тя трансформира очната линия в основата на ежедневната си визия. И когато става въпрос за серпантина, Хатауей избира втвърдяване на миглите.

Можете обаче да употребявате всички най-хубави артикули и да практикувате всички уелнес ритуали, само че те няма да свършат работа без здравословна, любяща връзка със себе си. Хатауей е непреклонна в насърчаването на състраданието към себе си и добротата и това е една от многото аргументи, заради които тя е една от нашите любимки в Холивуд. Когато приказва за кибертормоза в Шоуто на Елън Дедженеръс, Хатауей показа откъс, който няма да забравим дълго време – „ Ако не обичаш себе си, когато някой ти каже ужасни неща, част от теб постоянно ще им повярва “. Думите ѝ са доказателство, че приемането на здравословен искра е многостранно изпитание. Истинската хубост е резултат от работата върху себе си от вътрешната страна на открито.

4. Психичното положение преди всичко

В изявление за The Chalkboard Mag, треньорът на Хатауей Дон Саладино споделя своята философия зад ефикасната фитнес рутина. Въпреки че може да си помислите, че човек, който е обучавал хора като Блейк Лайвли, Емили Блънт и Скарлет Йохансон би предпочел мантрата „ без болежка няма победа “, той в действителност се концентрира върху построяването на резистентност посредством поощряване на позитивното мислене.

Когато разисква по какъв начин е оказал помощ на Хатауей да се приготви за ролята в сериала WeCrashed, Саладино акцентира значимостта на умствената и прочувствената „ инвентаризация “, с цел да получите по-ясно схващане за това по какъв начин се представяте на тренировките си. В последна сметка той оказва помощ на актрисата да откри наслада във всяко едно упражнение.

Силовите тренировки са в основата на техните взаимни сесии и преди да ги отхвърлите в интерес на тежкото кардио, дано ви споделим изгодите от тях. Те освен тонизират тялото, усъвършенстват подвижността и покачват скоростта на метаболизма, само че също по този начин могат да изградят убеденост и да бъдат метод да повярвате в себе си. Ако търсите да пресъздадете привидната лекост и наслада, с които Хатауей се разхожда всеки ден, 2023 година може да се наложи да бъде началото, в което ще извършите силовите тренировки ваш приоритет.

5. Фокусира се върху хубавите усеща

С разпространяването на Instagram и TikTok, сочещи непрестанно възходящата фикс идея на нашето общество към външния тип, не е изненада, че се фиксираме точно върху това. Но когато става въпрос за създаване на тренировките на Хатауей, Саладино желае да обясни едно – с цел да бъде нещо дейно, би трябвало да обърнете внимание на процеса. Вместо да приоритизира загубата на тегло или да сътвори рутина, насочена към резултатите, той се свързва напълно с функционална валидност. С други думи, желае работата, която прави с Хатауей, да ѝ помогне да се усеща по-добре в всекидневието си.

„ Моята цел е клиентът да си тръгне след 45 минути, чувствайки се по-добре. Поддържането на това, което назовавам „ качество на настроението “, е от изключителна значимост “, сподели той пред The Chalkboard Mag. Точно по този начин, когато става въпрос за обвързване с рутинна подготовка или какъвто и да е табиет за уелнес по този въпрос, състраданието към себе си е от основно значение.

 



 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР