Има нещо в Бен Афлек, което го отличава от другите

...
Има нещо в Бен Афлек, което го отличава от другите
Коментари Харесай

Защо Бен Афлек никога не се усмихва

Има нещо в Бен Афлек, което го отличава от другите холивудски звезди – той съвсем в никакъв случай не се усмихва. Ако сте гледали негови филми, или сте го гледали пообществени събития, може би сте забелязали, че той наподобява поддържа съществено изражение през множеството време. Но за какво го прави? Дали е трагичен, или просто желае да наподобява катонедостъпен? Или е умишлено решение, с цел да резервира холивудския си имидж?

Една евентуална причина за сериозното държание на Бен Афлек са предишните му битки със зависимостите и психологичното здраве. През 2017 година той разкри в обява във Facebook, че се е подложил на лекуване от алкохолна взаимозависимост. В следващо изявление той приказва какъв брой е мъчно да останеш изтрезнял и да поддържаш психическото си здраве в очите на обществеността. Може би се усеща неловко да демонстрира уязвимата си страна и избира да си постави маска пред камерите.

Друго пояснение може да е желанието на Бен Афлек да играе съществени и мрачни герои. От ранните му филми като „ Добрият Уил Хънтинг “ и „ Армагедон “ до скорошната му роля на Батман, той постоянно играе герои със сериозна и интроспективна личност. Може би той счита, че прекалено много усмихване може да повлияе на достоверността на неговите осъществявания. Или може би той просто се любува на предизвикването да въплъщава комплицирани герои, които не дават отговор на типичния холивудски модел.

Каквато и да е повода, неналичието на усмивка на Бен Афлек се трансформира в емблематична част от неговата персона. Той даже въодушеви интернет мемета в обществените медии. Независимо дали го обичате, или го ненавиждате, няма спор, че той е холивудска загадка, която ни кара да гадаем какво се крие зад сериозната му осанка.
Еволюцията на екранната личност на Бен Афлек
Бен Афлек несъмнено е един от най-талантливите артисти и режисьори на Холивуд. През годините той е играл набор от герои, всеки със своя лична характерност и държание. Има обаче едно нещо, което наподобява е непрекъснато при Афлек – склонността му рядко да се усмихва на екрана. И по този начин, за какво Бен Афлек в никакъв случай не се усмихва? Нека разгледаме по-отблизо еволюцията на неговата екранна личност, с цел да разберем актьорския му избор.
Ранните години: Когато Афлек за първи път попадна под светлините на прожекторитев средата на 90-те години, той постоянно получаваше комедийни функции. През това време той постоянно проблясваше очарователната си усмивка на екрана като част от неговата личност. Въпреки това, когато стартира да получава по-сериозни трагични функции, екранното му държание стартира да се трансформира.Сериозният артист: В края на 90-те и началото на 2000-те Афлек стартира да се концентрира върху по-драматични функции. Тази фаза от кариерата му включва приветствани от рецензията осъществявания във филми като „ Добрият Уил Хънтинг “, „ Пърл Харбър “ и „ Смяна на платната “. През това време екранната личност на Афлек стана по-сериозна и мрачна, което нормално значи по-малко усмивки.Режисьорът: Еволюцията на Афлек като артист оказа доста въздействие върху траекторията на кариерата му. През последните години той стъпи на режисьорския стол с филми като „ Жертва на избавление “, „ Градът “ и „ Арго “, които завоюваха утвърждението на рецензията. Като режисьор Афлек показва своя диапазон, показвайки надълбоко схващане на развиването на героите и разказването на истории.И по този начин, за какво Бен Афлек рядко се усмихва на екрана?
Има няколко вероятни пояснения. Първо, това може да е тенденциозен избор в актьорската му игра. Сериозната и мрачна персона на Афлек се е трансформирала в присъща част от актьорската му игра и неналичието на усмивки може да е част от това. Освен това някои артисти имат вяра, че непрекъснатата усмивка може да отвлече вниманието от прочувствените дълбини, които се пробват да предадат посредством своите осъществявания.

Каквато и да е повода, не може да се отхвърли, че Бен Афлек се трансформира в един от най-уважаваните и обожавани артисти в Холивуд. Независимо дали режисира, или играе на екрана, неговите умения и гений са явни. Така че, макар че може да не го забележим да се усмихва доста във филмите си, въпреки всичко можем да оценим дълбочината и нюанса, който той внася във всяко от осъществяванията си.
Как Бен Афлек стана най-голямото меме в света
Актьорът се трансформира в меме в обществените мрежи след премиите " Грами " през 2023 година На всички фрагменти Афлек изглежданапълно посърнал. Той се взира в пространството, без да се трогва от близостта си до светлините на прожекторите. Той не се усмихва, даже не се пробва. Афлекизглежда като някой, който сполучливо се е изолирал от всичко, което го заобикаля, като някой, който избира да се отдръпна в утешителния въртоп на личния си разум, в сравнение с да се отдаде на каквото и да е забавление.

За страдание на Афлек, интернет също видя тези фрагменти и отговори по съответния метод. Това не е първият път, в който артистът минава по този път. Почти незабавно щом Афлек излезе на обществено място в наши дни, той несъзнателно се трансформира в меме.
Мнението на почитателите
В интернет циркулират доста теории за неналичието на усмивка на лицето на Бен Афлек в последно време. Според някои почитатели той не е благополучен с актуалната си половинка - Дженифър Лопес, защото съвсем в никакъв случай не е забелязван да се усмихва, до момента в който е с нея, за разлика от времето, когато е имал друга обичана.

Повечето консуматори на обществените мрежи обаче са на мнение, че не липса на обич и съгласие е повода Бен Афлек да не се усмихва постоянно.

" Хората просто не носят страстите си на лицето си от самото начало. Ние не се усмихваме непрекъснато и не излъчваме позитивна сила, когато сме щастливи, както не гледаме със зяпналиуста, когато се опасяваме. Обикновено през множеството време на лицата ни има неутрално изражение ", на мнение е консуматор.

" Той просто е интелигентен. Той не желае да демонстрира какъв брой е благополучен с нея (бел.ред. Дженифър Лопез), в противоположен случай хората могат да се възползват от това. И съм сигурен, че Дженифър Лопес е точното лекарство, от което се нуждаеше, с цел да победи демоните си ", написа различен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР