Има нещо уютно в това да се разхождат на коледен

...
Има нещо уютно в това да се разхождат на коледен
Коментари Харесай

Най-популярните коледни базари в света според TikTok - Топ 10

Има нещо уютно в това да се разхождат на коледен базар с чаша греяно вино или някоя вкусотия. Където и да се намирате по света, е мъчно да не попаднете в духа на Коледа.

Европа е известна със своите коледни базари. Има обаче и няколко в Съединени американски щати, които набират известност.Изследване, извършено от Parkdean Resorts, демонстрира кои са десетте най-популярни коледни базара по света, съгласно TikTok.

1. Манчестър, Англия

Коледният базар в Манчестър има над 16,4 милиона гледания в TikTok, което го прави най-популярният базар в света по този индикатор. Там може да се посетят стотици разнообразни щандове, в това число места, на които да се снабдите със наложителния празничен коктейл, до момента в който разглеждате коледните светлини.
 Снимка 644036
Източник:

2. Christkindlmarket в Чикаго, Илинойс

Christkindlmarket в Чикаго е вторият най-популярен базар с над 14,2 милиона гледания в TikTok. Смята се за най-автентичния обичаен коледен базар отвън Европа, който предлага доста занимания и занимания, предопределени за цялото семейство.

3. Единбург, Шотландия

С над 13,9 милиона гледания в TikTok, Коледният базар в Единбург е вторият по известност в Обединеното кралство. Предлага благоприятни условия за коледен шопинг и други атракции, предопределени както за дребни, по този начин и за пораснали деца.
 Снимка 644038
Източник:

4. Winter Wonderland в Лондон, Англия

Базарът Winter Wonderland в Лондон печели четвърто място с над 6,1 милиона гледания в TikTok. Този голям базар разполага с мразовит бар, пързалка и даже огромен увеселителен парк.

5. Union Square в Ню Йорк Сити, Ню Йорк

С над 4,6 милиона гледания в TikTok, Union Square заема пето място в листата. Той включва събития и осъществявания онлайн, както и повече от 150 разнообразни продавачи за извършване на покупки.
 Снимка 644037
Източник:

6. Бирмингам, Англия

Коледният базар във Франкфурт в Бирмингам е на шесто място с над 3,8 милиона гледания. Смята се за най-големия достоверен немски базар отвън Австрия и Германия.

7. Страсбург, Франция

Коледният базар в Страсбург подвига извънредно доста летвата за коледните базари по света и се счита от мнозина за столицата на Коледа. Той има над 3,7 милиона гледания в TikTok и е един от най-популярните базари в света както в обществените мрежи, по този начин и в други ранглисти.

8. Прага, Чешка Република
 Снимка 644034
Източник:

Коледният базар в Прага има над 3 милиона гледания в TikTok и е напълно заслужил мястото си тази ранглиста. Той предлага красива панорама на гигантска коледна елха в средата на Стария градски площад, а търговците на базара са подредени към нея.

9. Виена, Австрия
 Снимка 644035
Източник:

Коледният базар във Виена има над 2,2 милиона гледания в TikTok, което го прави деветият най-популярен базар в света в обществената мрежа. Коледния дух завладява площада на кметството и го трансформира в зашеметяваща гама от празнични светлини.

10. Брюксел, Белгия

Двукилометровият сектор от базари в Брюксел има по нещо за всеки. Атрактивният Коледен базар има над 2,1 милиона гледания в TikTok. Предлага на посетителите си доста питейни заведения и заведения за хранене, от които да избират, както и виенско колело.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР