Има нещо много символично в това, че не знаем къде

...
Има нещо много символично в това, че не знаем къде
Коментари Харесай

Джамбазки: Списъците Магнитски са геополитическо оръжие

Има нещо доста алегорично в това, че не знаем къде е заровен Васил Левски. Нашите национални икони остават безсмъртни. Такъв е случая с Гоце Делчев, с Дамян Груев. Това сподели съпредседателят на и евродепутат в студиото на „ На фокус “ по Нова телевизия.
Всичко по тематиката: Новите наказания " Магнитски " 92
Той описа за версиите за гроба на Васил Левски и прикани политиците да бъдат по-смирени. „ Струва ми се нечистоплътно политици да са гръмогласни в този ден “, добави той.

За мигрантската вълна и трагичните случаи с мигранти той уточни, че страната не опазва границата. Джамбазки добави, че виновност за това носи и Европейски Съюз, и България. Политикът е на мнение, че в случай че се опазваше границата, нямаше да се стигне до случаи като тези със загиналите мигранти и починалите български служители на реда.

В Европа се следи двуличие, счита той. По негови думи се споделя на мигрантите „ Елате, ще се оправим “, само че няма организация за решение на този въпрос. „ Ако някой желае тези хора, с цел да ги употребява за трудова мощ, да провежда транспорт от Афганистан до Германия “, добави той.

Политикът разяснява и листата „ Магнитски “. По негови думи тези описи се появяват тъкмо преди избори и вършат намек. Той счита, че това е „ геополитическо оръжие “. Джамбазки определи персоналния състав на описите като „ много забавен “. „ Прави впечатление, че се показват лица, които не са в дейната политика “, добави той. „ Това, че някой е в какъвто и да е било лист, не би трябвало да го прави отговорен без да има влезнала в действие присъда “, посочи политикът.

Между „ Български напредък “ и има идейни съвпадения, водят се диалози, сподели Джамбазки. „ Нашите съидейници желаят обединяване “, приключи той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР