Има нещо характерно винаги в игрите за PlayStation, идващи от

...
Има нещо характерно винаги в игрите за PlayStation, идващи от
Коментари Харесай

Хулст: Sony ще остане отдадена над създаването на силни истории и герои

Има нещо особено постоянно в игрите за PlayStation, идващи от първостепенните сътрудници на студиото, което ги отличава от доста съвременни заглавия: мощна история и герои. Може да погледнем, както минали заглавия за платформата, като Uncharted, Metal Gear Solid, Heavy Rain и през днешния ден, с игри, като The Last of Us, God of War, Death Stranding, Until Dawn.

В гейминг промишлеността, в която все по-често огромните издатели протягат ръка към Battle Royale игрите, споделените открити светове и игрите като услуга, придържането към обичайните сингъл прекарвания със мощна история и запаметяващи се герои е все по-трудно. Но Sony не имат намерение да се отклоняват от това, в което са най-хубави и в обозримото бъдеще. Това мнение иззрази неотдавна пред GamesIndustry новоназначеният началник на Sony Worldwide Studios Херман Хулст. Той взе присъединяване в серията материали на медията People of the Year 2019, в което приказва за сегашното и бъдещето на PlayStation. Разисквайки разнообразието, което предлага платформата, той декларира, че въпреки и компанията да търси метод да се развива и търси нови гении, Sony ще останат отдадени над акцента над историята и героите в игрите, които поддържа.

„ Винаги сме работили в свят, в който измененията са се случвали бързи – както механически, по този начин и във връзка с креативната страна. Това през днешния ден е може би златната епоха за гейминга. Никога преди не сме били очевидци на такова многообразие от прекарвания – от големите ААА онлайн игри, които показват бъдещи светове до надълбоко персонални планове, които изследват човешките положения. В качеството си на PlayStation, ние би трябвало да предоставим платформа, която включва всички тези разнообразни гласове, всички тези разнообразни прекарвания “, изяснява Хулст.

„ Ние сме извънредно отдадени на игрите, които сме правили в Worldwide Studios през последните 10 години: огромни, внушителни прекарвания с сложени в сърцето им тяхната история и герои. И ние ще продължим да вършим този вид игри, тъй като ги обичаме. И като бранд, ние сме нетърпеливи да се разраснем и да стартираме да включваме и обслужваме ново потомство на разработчици, които основават нови и разнообразни преживявания за едно ново потомство геймъри “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР