Има нещо безспорно привлекателно в човек в униформа. Независимо дали

...
Има нещо безспорно привлекателно в човек в униформа. Независимо дали
Коментари Харесай

Горещо ни е: Защо са толкова секси мъжете в униформа?

Има нещо несъмнено привлекателно в човек в униформа. Независимо дали става въпрос за пожарникар, служител на реда, боен личен състав или даже доктор, има несъмнено равнище на почитание и удивление, което идва с носенето на униформа .

Но за какво сме толкоз впечатлени от мъже в униформи?

Една от аргументите може да е възприятието за власт и отговорност, което идва с носенето на униформа. Мъжете в униформи постоянно се възприемат като бранители, което може да бъде необикновено привлекателно за дамите. Има възприятие за сигурност и сигурност, което идва с това да си с някой, който е подготвен да се изложи на заплаха за по-доброто. Освен това униформите постоянно символизират възприятие за дисциплинираност и отдаденост.
                             

Мъжете, които носят униформи, нормално имат по-висок стандарт и се чака да се държат професионално и честно. Това равнище на ангажираност може да бъде необикновено привлекателно за дами, които търсят сътрудник, който е благонадежден и заслужаващ доверие.

Освен това униформите могат да провокират възприятие на горделивост и чест. Мъжете, които носят униформи, постоянно служат на страната или общността си по някакъв метод и това възприятие за дълг може да бъде необикновено привлекателно за дамите, които ценят възприятието за цел и работа.
                             

Като цяло има доста аргументи, заради които сме толкоз впечатлени от мъже в униформи. От възприятието за власт и отговорност до дисциплината и отдадеността, които съставляват, мъжете в униформи постоянно въплъщават качества, които са мощно мечтани в колегата. Така че идващия път, когато откриете, че сте припаднали по мъж в униформа, не забравяйте, че има освен това от просто привлекателното облекло – това са качествата и полезностите, които те показват, които ги вършат толкоз привлекателни.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР