Има неща в живота, които се случват без да ги

...
Има неща в живота, които се случват без да ги
Коментари Харесай

Мишо Шамара, Максим Бехар и Lil Sha с обща песен за пиара, целят се в американски класации

Има неща в живота, които се случват без да ги очакваш. Преди година някой беше нападнал Mишо във Фейсбук по някаква причина, която не помня, аз го опазих и той след това ми звънна и ми сподели " брат ми, дебитор съм ти ". Аз му споделих " някой ден може създадем ария дружно ". От време на време след това Мишо ми пишеше от Чикаго - " Кога ще вършим песента ", " Кога ще вършим песента " и по този начин стана.

Това описа в студиото на Euronews Bulgaria PR специалистът Максим Бехар, съпроводен от Мишо Шамара и сина му Lil Sha, с които дружно направиха песента „ PR we are ”.

В един миг той ми сподели, че е в София, че е запазил студио и се случиха нещата. Това е много нетипична роля за мен. Предишния ден преди записа писах на Мишо, че съм много обезпокоен. Попитах го какво би трябвало да направя. Той ми сподели просто да си взема положителното въодушевление в студиото и, че нещата ще се случат. И аз отидох с български текст. След това взехме решение, че е по-добре да го създадем на британски. Преди 3 дни беше промоцията на песента в най-голямото R&B радио в New York - " Radio 21 ". Радвам се, че направих първата ария в света, която е за моя бизнес, добави Бехар.

Попаднах на Сара Харалсън в една дребна столична механа. Тя беше единствено за една вечер в България. Пееше кънтри. Тя в този момент има 4 оферти за Грами, има 4 ентрита в 4 категори. Те са в региона на кънтри музиката. Аз си пуснах един reel след срещата ми с нея, за нейното присъединяване, тя ми писа, че съм страховит човек и аз й споделих, че имаме ария и си търсим женски глас. Изпратих й песента и тя се съгласи. Написах й и текст, и по този начин стана, че тя е с нас. Lil Sha е безусловно прав. Има прелестна химия сред нас. С него си пишем в IG, тъй като той не дава отговор на други среда и постоянно си обменяме хрумвания. PR. Tова е българска ария. Тя е записвана на британски, само че е правена от българи. Важно е България да бъде разпознаваема. Когато по американски радиа се въртят наши песни ние тухличка по тухличка градим тази еднаквост.

Ще вършим още планове. Аз написах текст за втора ария. Тя е в ръцете на Lil Sha. Но желаеме да забележим какво ще стане с тази ария и тогава ще мислим.  Трябва да отлежим малко и да забележим по какъв начин ще бъде. Lil Sha има прелестни бийтове.  До другото лято може да имаме още 2-3 песни, които можем да създадем дружно, сподели още PR специалистът.

Правенето на музика не е носене на тухли. Няма точна математика. Няма точна рецепта. То се случва с магия и тя стана. Аз се познавам с Макс от дълго време. Той ми е образец за много неща. Помагал ми е в съществени, сложни моменти. Изключително горделив съм, че направихме това нещо. Песента стана доста яка. 21 Radio е едно от най-хубавите радиа за рап в Ню Йорк, а ние към този момент се въртим там, сподели Мишо Шамара.

Аз не изучавам сина ми, той ме учи мен. Той израстна в страна в която всеки върви с гордо вдигната глава. Всеки човек би трябвало да има вяра в себе си. За Америка най-малкото болче в часовника е значимо колкото стрелките. Трябва да вървим с почитание към всяка една персона. Алеко Константинов бях прочел на времето от пътеписа " До Чикаго и обратно " - на всички места знаеш кой е безпаричен, кой е богат по улиците, а в Америка чистача и кмета са облечени добре и стоят един до различен. Ако в България го прокараме това ще е прелестно.

Гумени Глави сме Лили Иванова в рапа. Турнето ни това лято мина ужасно и сполучливо. Мина по-успешно и от най-силните ни години. Този път ние добавихме живи принадлежности, огромен екип бяхме. Беше ужасно.

Между другото направихме една ария на български с Lil Sha. Ще забележим дали ще снима клип. Аз музиката към този момент не я върша като кариера. На мен фокуса ми е кариерата на наследник ми. Бил съм в тази кутия към този момент. Представи си, че си играл Super Mario 100 пъти и си я превъртал 100 пъти, към този момент не ти е забавно. Затова вършим нещо по-различно в този момент, сподели Мишо Шамара.

В началото ми беше малко необичайно, само че след това хванахме целия вайб и за нула време всичко се промени. Много беше натурално всичко. Целият развой беше доста естествен. И всичко стана прелестно.  Имам възприятието, че в действителност тази ария може да стане шлагер. Аз чувам доста американска музика. Искам да съм въодушевен от доста места, добави Lil Sha.

От 9 години пребивавам в Америка. България е хубава страна, има и хубави и неприятни неща. Харесва ми природата. Някои хора ми харесват. Хубаво е за почивка.

Аз се занимавам с бийтове в Америка. Имам си домашно студио, протоколирам вокали, музика, добави Lil Sha.

Вижте цялото изявление във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР