Има неща, от които мъжете наистина се нуждаят в една

...
Има неща, от които мъжете наистина се нуждаят в една
Коментари Харесай

7 неща, които мъжете очакват от жените

Има неща, от които мъжете в действителност се нуждаят в една връзка, даже да не си го признават. Дали заради боязън да не се покажат слаби пред нежния пол или тъй като просто не им е присъщо да си желаят сходно отношение, значимото е, че те чакат някои неща от нас дамите. Ето кои са главните измежду тях и значително се припокриват с нашите:

1. Уважение

Това може би е най-важното в главите на мъжете. Да придавате значимост на мислите, концепциите и дейностите му е от огромно значение за него, по този начин той се усеща заслужен, заслужаващ почит. Мъжкото его би трябвало да бъде галено от време на врме.

2. Комплименти

Да, и мъжете ги обичат! Тук обаче има измама! Силният пол е извънредно сензитивен към неискрените похвали, тъй че не се опитвайте да се подмазвате ненужно, тъй като той ще разбере. Но откровен коментар за нещо, което харесвате у него, напряко ще го разтопи.

3. Компанията ви

Може би ще желае да го придружите на концерта в събота или да гледате мача дружно в неделя? Някои момчета просто се нуждаят от компанията на дамата до себе си, даже в типично мъжките си занимания. Да, и такива се срещат!

4. Подкрепа

А нямаме ли всички потребност от нея? Винаги е хубаво, когато знаеш, че има един човек, който има вяра в теб повече, в сравнение с ти самият вярваш в себе си и е подготвен да те поддържа във всяка безумна и невъзможна за реализиране концепция. Понякога е нужно просто някой да ти каже: „ Давай, ще успееш, аз съм с теб! “.

5. Да се усещат оценени

Не е нужно да вършиме кой знае какво, с цел да го постигнете. Понякога единствено едно „ благодаря ти “ прави чудеса. Когато оценявате напъните му, той ще поставя още повече, това е несъмнено!

6. Независимост

Мъжете обичат свободата си, по тази причина от време на време ще имат потребност да остават сами със себе си и би трябвало да им давате тази опция. Никой не обича завладяващите сътрудници или най-малко не за дълго.

7. Да се усещат мечтани

Да, освен дамите имат потребност непрекъснато да им се припомня какъв брой са изкусителни, красиви и така нататък мъжете също, даже да не ви го демонстрират, бъдете сигурни, че вътрешно се усещат прелестно. Флиртувайте, правете дребни жестове, с които му показвате, че се чувствате късметлийки да сте с него.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР