Има неща, които само влюбените правят. Вижте кои са шестте

...
Има неща, които само влюбените правят. Вижте кои са шестте
Коментари Харесай

Шест неща, които истински лудо влюбените двойки правят

Има неща, които единствено влюбените вършат. Вижте кои са шестте най-изявени от тях: 
1. Прекарват време дружно.
Не можете да се свържете, в случай че в никакъв случай не прекарвате време дружно. Това е най-очевидната и съществена стъпка за поддържане на любовта жива. Така че, седнете дружно, извадете календарите си, определете дата, с цел да прекарате известно време дружно и по-късно го почетете. Създайте пространство (без деца), където можете да дишате дружно - т.е. когато зародят значими връзки и диалози.
2. Знаят любовния език на колегата си.
Това е толкоз значимо. Това, че майка ви изпя похвали за разчистване на стаята ви, не значи, че сътрудникът ви е толкоз впечатлен от постъпката. Всеки от нас цени друго държание и жестове в връзките ни. Често двойките имат изцяло разнообразни любовни езици.
Ако не знаете какво е, сътрудникът ви, попитайте. 
Просто попитайте: „ Какви неща направих, с цел да се почувствате най-обичани? “ Може би ще е времето, в което ще я изненадате, като приготвите вечеря. Може би неговото ще го допре нежно. Или този път сте му устроили това изненадващо празненство за рожден ден.
Не сте сигурни кои са другите любовни езици? Направете среща, с цел да разгледате дружно „ Петте езика на любовта “ от Гари Чапман. Откриването на любовния език на колегата ви прави демонстрирането на благодарност и любов в действителност занимателно още веднъж.
 6 признака, че си предразположен на невярност 6 признака, че си предразположен на невярност
Много хора си мислят, че в никакъв случай не биха изневерили на половинката си, само че има няколко признака, които подсказват, че може би изневярата...
3. Ангажират се с 20-секундни обятия два пъти дневно.
От бедро до хълбок, в действителност се държейки за мечка прегръдка. Защо би трябвало да продължи 20 секунди? Защото толкоз време лишава на окситоцинът ви да стартира (иначе прочут като „ хормонът на гушкането “), което ви основава това възхитително чувство, че всичко е наред със света (и връзката ви).
И по този начин, всяка заран, преди да тръгнете за работа и по-късно още веднъж, когато се приберете у дома, прекарайте цели 20 секунди в прегръдка. Гарантирано, че един или двамата бързо ще се плъзнете на щастливото си място.
Но помнете, защото работи толкоз добре и се усеща толкоз добре, в случай че прескачате този обред прекомерно постоянно, сътрудникът ви скоро ще се почувства без грижи. Така че, ангажирайте се с него и му се насладете!
4. Научете се да слушате (без да прекъсвате).
 Няколко ясни индикации, че мъжът желае да е до вас Няколко ясни индикации, че мъжът желае да е до вас
Не е елементарно една жена да си откри почтен сътрудник в любовта. Сродна душа се открива мъчно, а някои дами не съумяват да я намерят цялостен ж...
Нищо не споделя „ обичам те “ повече от това да слушаш същински, когато сътрудникът ти приказва. За техните мисли. Относно възприятията им. Дори за онази огромна среща с шефа им и стресиращия им, претрупан ден.
Автентичното слушане обаче е умеене, с което множеството хора се борят. Това значи да изключите екраните си, да наберете личните си мисли, да осъществите зрителен контакт, да кимате с благодарен знак - знаете, в действителност се грижите и присъствате. Бонус точки за допиране на ръката на колегата ви в подобаващи моменти, с цел да покажете, че в действителност обръщате внимание.
Даването на думата на колегата ви, без да е належащо да влагате вашите лично мнение, че техните мисли и усеща са толкоз значими за вас, колкото и вашите лични. Просто не забравяйте да отразявате казаното от вашия сътрудник (разбира се, без редакторски коментари). Не им казвайте какво да вършат, просто отразявайте това, което сте чули да споделят и вашето схващане за това по какъв начин им е повлияло.
5. Дръжте се взаимно.
Как можете да разберете по кое време да празнувате с колегата си, в случай че те не ви осведомят какво се случва в живота им?
 Дай независимост на половинката си за щастлива връзка Дай независимост на половинката си за щастлива връзка
Напълно обикновено е, когато сме влюбени да желаеме да бъдем с половинката си от ден на ден време. В устрема си обаче да задоволим това си ж...
Ако вашият сътрудник има вяра, че цялото им работно бъдеще зависи от поддържането на работни триумфи, можете да предложите вечеря, с цел да празнувате, когато настъпят тези моменти на работното място. Или когато вашият сътрудник споделя, че работи напрегнат е ценно да се усмихнете и да покажете поддръжка, когато оповестяват такива вести. 
Знаейки, че вашият сътрудник се грижи за живота ви отвън общите ви връзки, се чувствате предпазени, насърчени и харесвате нашето място на Земята.
6. Всъщност планирайте бъдещето си дружно (по автентичен календар).
Повечето неща, които имат значение във връзките, няма да се случат, в случай че не са в календара. Това включва секс, събиране с другари и обособяване на време да се забележим. Отделянето на време всеки месец за слагане на цели дружно ще усили чувството ви, че сте на едно и също пътешестване дружно, планирайки свястно бъдеще, което и двамата приоритизирате и цените.
Не забравяйте, че сте в екип, тъй че се събирайте, без значение дали е към децата, вашите самостоятелни цели в кариерата, половия ви живот или просто разберете какво желаете да вършиме този уикенд.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР