Има неща, които колкото и да искаме да разберем, просто

...
Има неща, които колкото и да искаме да разберем, просто
Коментари Харесай

Когато искаш, но нямаш желание: Симона Загорова, която хем ни показва дъщеря си, хем не съвсем

Има неща, които колкото и да желаеме да разберем, просто не съумяваме. Такова нещо да вземем за пример е концепцията хем да снимаш детето си за Instagram, хем да не го показваш напълно. А в това кралица е певицата Симона Загорова.

Припомняме ви, че Симона стана майка за първи път по-рано тази година, само че нито тя, нито Глория до момента са показвали дребната Галина, както си би трябвало. Не че не са я показвали, просто я демонстрират по този метод:

Виж още: Джулката се похвали с промяна от новия треньор! Разкъсаха я в коментари 

" Моето мече ", написа тя под фотографията Симона, а неедин почитател на певицата отбелязва, че още веднъж са скрили очите на детето. В този смисъл откровено се чудим какъв е смисълът от публикуването на подобен вид фотоси въобще.

А Симона не за първи път качва такава фотография. Ето една да вземем за пример от рождения ѝ ден. 

Виж още: Тита наду устните още? Хейтъри нападнаха певицата за следващ път 

По принцип други и известни българи са го правили това. Така да вземем за пример дълго време Благой Георгиев и Златка Райкова не посочваха дълго време сина си, само че това завърши с неговото покръстване. Дали такава е историята с дребната Галина, евентуално ще разберем в близкото бъдеще. До тогава обаче ще продължим да се чудим за какво този вид звезди хем желаят да ни покажат нещо, хем не напълно.

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР