Има най-важните: като преизчисляване на пенсии, помощ на младите семейства,

...
Има най-важните: като преизчисляване на пенсии, помощ на младите семейства,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Националният съвет реши да продължим разговорите с ИТН и политическата декларация да служи за основа за подкрепа

Има най-важните: като преизчисляване на пенсии, помощ на младите фамилии, само че има неща, на които държим и не са отразени, както има такива, по които не сме разговаряли и не сме реализирали единодушие.

Ще продължим диалозите с “Има подобен народ” по тази политическа декларация. Тя да бъде основата за един писмен документ, на който ние държим - той да подсигурява, че нашите оферти ще бъдат изпълнени и ще ги има черно на бяло. Но да продължим диалозите с тях по тази декларация, да обсъдим вероятни допълнения и корекции от наша страна и на един идващ стадий да се произнесем дефинитивно.

Продължаваме диалозите с Има Такъв Народ за уточняване по политики. Оставаме на позиция, че нямаме оферти по министри. Принципно и поредно следваме това, което сме споделили от първия ден. Но държим в този документ по-коректно да бъдат нанесени резултатите от нашите договаряния.

Отново ще търсим диалози с “Демократична България” и “Изправи се, БГ! Ние идваме!”. Ако макар всичките ни старания не се сформира кабинет с първия мандат, няма да подкрепим втория на ГЕРБ. Изпълнителното бюро предложихме и Националният съвет реши, в случай че третия мандат пристигна при нас, да предложим служебния кабинет да бъде утвърден за постоянен подобен от Народното събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР