Има най-различни видове етерични масла, които всеки от нас може

...
Има най-различни видове етерични масла, които всеки от нас може
Коментари Харесай

С тези 5 етерични масла отслабването е като детска игра

Има най-различни типове етерични масла, които всеки от нас може да си купи и да употребява за каквото му е належащо. Обикновено избираме маслата, съгласно мириса им, само че се оказва, че с изключение на за прелестен мирис и поддържане, можем да употребяваме етеричните масла и за отслабването си.

Искате да отслабнете? Етеричните масла могат да ви оказват помощ! С етерични масла може да отслабнете безвредно, пишат от actualno.com. С тях може да стимулирате частите на тялото, които вземат участие в процеса по изгаряне на мазнини. Разбира се, тук би трябвало да предупредим, че няма да отслабнете бързо, само че етеричните масла ще ви насочат към пътя за намаляване. Ще се чувствате добре, ще спите добре и ще изгаряте повече мазнини, когато употребявате етерични масла. Може да пиете етерични масла, като сложите една капка в чаша вода, или да ги дифузирате. Може, също по този начин да ги прилагате локално, като ги смесвате с масла-носители, на кокосово масло.

1. Етерично масло от лимон
Етеричното масло от лимон потиска наддаването на тегло, покачва силата и повишава настроението. Лимонът съдържа също лимонов, който има силата за разтваряне на мазнини.

2. Етерично масло от грейпфрут
Етеричното масло от грейпфрут се употребява и за намаляване, защото може да помогне за понижаване на мастните кафези като целулит. Етеричното масло от грейпфрут оказва помощ при намаляване, като подтиква метаболизма, разтваря мазнините, почиства бъбреците и съдовата система.

3. Етерично масло от копър
Етеричното масло от копър оказва помощ за намаляване, като усъвършенства храносмилането. То обезпечава по-дълбоко чувство за спокоен сън и потиска апетита. Копърът е натурален източник на меланин. Той оказва помощ за превръщане на мазнините в главен източник на енергийни разноски.

4. Етерично масло от канела
Канелата е едно от най-хубавите етерични масла за намаляване. То е извънредно дейно при разграждането на захарта в човешкото тяло и превръщането й в сила. Потиска апетита, ускорява метаболизма и усъвършенства храносмилането, което води до загуба на тегло.

5. Етерично масло от мента
Етеричното масло от мента оказва помощ при намаляване, като потиска апетита за храна. Етеричните масла от мента подтикват частта от човешкия мозък, която основава по-пълно чувство за задоволеност и релаксация. Всички тези етерични масла ще ви оказват помощ по пътя към здравословно намаляване, без значение, дали ги приемате във вода или ги прилагате локално. Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е диети и средства от националната или различната медицина, се консултирайте със своя доктор!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР