Има най-различни начини, по които да се установи . Аз

...
Има най-различни начини, по които да се установи . Аз
Коментари Харесай

Доц. Киселова проговори за скандала с плагиатството от страна на Петър Илиев

Има най-различни способи, по които да се откри. Аз няма да кажа какъв брой %, какъв брой страници. Трябва да се съпоставят книга с книга. Това сподели доцент Наталия Киселова, учител по конституционно право в Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Смята се, че точно от нея е плагиатствал препоръчаният за министър в държавното управление на " ИТН " (ИТН) Петър Илиев.

„ Във вторник бях поименно упомената и съвсем застрашена със съд – или да изляза, или да замълча вечно “, напомни Киселова. Тя изясни, че това е засегнало академичната нравственос. А най-лесният метод за отбрана е инспекция от Етичната комисия.
 Софийският университет стартира инспекция против Петър Илиев за плагиатство Софийският университет стартира инспекция против Петър Илиев за плагиатство
До ректора на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ проф. Анастас Герджиков са подадени три сигнала за съществуване на пл...

" Процедурата надвишава периода, в който би трябвало да се сформира държавно управление и то да бъде гласувано ", означи доцент Наталия Киселова, пред БНР. Тя счита, че освен това състояние в преценката няма да има политически детайл.

" Въпросът доста бързо набира като лавина отрицателна известност ", акцентира Наталия Киселова. Тя описа, че е сложила въпроса за плагиатството от нея още преди няколко години.

" Въпросът беше замразен, „ вдигнат на трупчета “ 2015 година и още веднъж в този момент се повдига, и защото е публичен, ще би трябвало да бъде размразен ", акцентира преподавателят. Киселова е обсъждала безуспешно проблема с Петър Илиев.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР