Има най-различни доклади на ДАНС. За какви доклади е говорил

...
Има най-различни доклади на ДАНС. За какви доклади е говорил
Коментари Харесай

Христо Иванов: Има най-различни доклади на ДАНС, НС не е следствен орган

Има най-различни отчети на ДАНС. За какви отчети е приказвал министър председателят не мога да ви кажа. Има два листата с лица, за които ДАНС твърди друга степен на заплаха за националните ползи.

Това съобщи водачът на „ Демократична България “ Христо Иванов , след председателския съвет в Народното събрание, в който взеха присъединяване външният министър в оставка Теодора Генчовска и ръководителят на ДАНС, съобщи кореспондент на БГНЕС.

На него бе разисквана обстановката с изгонването на 70 чиновници на съветското посолство и опасността Русия да закрие своята задача у нас, в случай че ние не оттеглим двете си ноти.

„ Ако ДАНС твърди, че е присъединило в тези описи хора, за които не е имало задоволително учредения, това повдига въпросът за отговорността на ръководителя на ДАНС за какво го е направил. Това не са неща, които ние можем да откриваме в председателския съвет “, сподели Иванов.

Лидерът на Демократична България предизвести, че не могат да се вършат заключения, тъй като информацията, с която разполагаме не е цялостна и „ могат да се сглобят разнообразни картини “.

„ Безотговорно е да вършим заключения въз основа на тази информация. Ако някой желае да открива тази информация, би трябвало да създадем анкетни комисии или други способени органи да я проверяват “, сподели още той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР