Има нация, която може да бъде основана на образованието, и ...

Има нация, която може да бъде основана на образованието, и

ВМРО е единственият български проект

Има нация, която може да бъде учредена на образованието, и това е нашата, българската нация, добави в речта си претендентът за държавен глава на Вътрешна македонска революционна организация доцент Милен Михов.
С химна на Организацията „ Изгрей зара на свободата “ и възгласи „ Да живее България “ публично беше открита акцията за държавен глава и вицепрезидент и за изключителните конституционни избори на 14 ноември на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално движение.
„ Браним България! “ е нашият девиз за тези избори. Защото ние близо 130 години браним Родината ни. Това е нещо, което всеки един българин би трябвало да припознае. С тези думи организационният секретар и ръководител на предизборния щаб Юлиан Ангелов, откри обстоятелството.

Благодаря ви, че сте тук, че бойният дух във Вътрешна македонска революционна организация е жив. Колкото и борби да има, ние ще ги проведем. 128 години се борим за българщината и в никакъв случай няма да изоставим нашата идея – България, добави още той и даде думата на водача на Организацията Красимир Каракачанов.

Уважаеми съидейници, тази година уповавам се за финален път да гласуваме за парламент. За следващ път избори. Защо се получи по този начин? Защото едни хора, които назоваха себе си партии на смяната, на законността и на морала, два пъти хвърлят страната ни в политическа рецесия, тъй като не откриха достолепие да седнат на една маса и да защитят ползите на българите. Виждате, че наред с другото се развихри и далавера с стойностите на катарама, парното и храните. За това е отговорно служебното държавно управление, което обслужва съмнителни ползи и гони неразбираеми цели. Виновни са тези, които преди 20 години закриха първите 4 реактора на АЕЦ „ Козлодуй “. Днес те са още веднъж част от така наречен смяна. Сега виждаме по какъв начин предприятия закриват, по какъв начин хора остават без работа. И това е по този начин, тъй като точно тези хора от монополист на маркета на енергия, трансфораха България в безценен консуматор, съобщи пред присъстващите Каракачанов.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация няма от какво да се срамим. Това, което ние направихме в финалните 4 години – повдигнахме тематиката за циганизацията, повишихме пенсиите, въведохме фамилното подоходно облагане, повишихме дееспособността и духа на българската войска, изброи постигнатото от патриотите той.

Днес виждаме планове на външни фактори – едните на Москва, другите на Вашингтон, третите на олигархията. Те лъжат българския народ, че ще донесат смяната. Каква смяна? Още от същото, което гледаме повече от половин година ли? Цените порастват, престъпността пораства, България се топи, циганите ни завладяват. Това ли е смяната, която ще продължат, риторично запита ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация.

Каракачанов обърна внимание и на абсурда с двойното поданство на Кирил Петков и съмнителното престояване на претендента за вицепрезидент на Лозан Панов Мария Касимова-Моасе в България:

„ Едни хора с двойно поданство, които погазват Конституцията са тук не за България, а с цел да усвоят едни фондове. Помнете ми думата!

Днес ни оферират и друго задкулисие – двойката Панов-Моасе. Една жена, която не може да потвърди наистина ли е била през финалните 5 години в България и плюе българите беше прикрита от съда на Бойко Борисов. Тези, които желаят да пишат законите, не могат листите да си записват. Йоло Денев може, Евророма може, а те не могат. “

Всички тези нови „ герои “ хвърлят прахуляк в очите на хората, до момента в който България се топи, натърти водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Каракачанов покаже и претендентите за държавен глава и вицепрезидент на Вътрешна македонска революционна организация като българския план.

Михов и Цветкова са патриоти. Те не се крият зад инициативни комитети. Те не се вслушват в евробюрокрацията, не гледат на Запад или Изток, а гледат България и българския интерес. Те няма да предадат ползите ни в Македония и няма да разрешат да бъде прокарана джендър идеологията в учебните заведения, съобщи той.

Такива са и нашите претенденти за народни пълномощници, акцентира Каракачанов. Те са почтени, потвърдили се експерти в своите области. Те са българи и милеят за България. С тях ще потвърдим, че концепциите и идеите на Вътрешна македонска революционна организация са по-мощни от чуждите ползи и олигархични зависимости, добави той.

Всяка борба за българщината е съществена. Всяка борба да не бъдат забравени нашите братя в Македония е съществена. Всяка борба да не бъдат унизени родителите ни от циганите и децата ни да не се трансформират в обслужващ личен състав в Европа е съществена, акцентира още Каракачанов и даде думата на претендента за държавен глава доцент д-р Милен Михов.

Заставам пред Вас в една сложна борба. В протежение на 30 години българският народ беше донор на западните стопански системи. Най-младото, умното и достойното отпътува там. Обезкървяването на българския народ е реалност. Днес сме изправени през опасността от асимилация, обезличаване и забвение. Карат ни да забравим всичко, което са ни учили нашите родители. Под маската на ЛГБТИ+ ни карат да повярваме, че не раждаме момчета и девойки, че фамилията не е от мъж и жена. Искат да ни накарат да имаме вяра, че сме татари и фашисти. Внушават ни, че би трябвало да има господство на закона. Казал го е Левски. Казваме го и ние-върховенството на българистите закони е неприкосновено. Никой няма право да ги пипа с изключение на българският народ и българският парламент, беше безапелационен Михов и акцентира:

„ Ще водим тежка борба за единението на народа. Днес всеки ненавижда всеки. Това е най-страшната опасност. Ето за какво ние ще убеждаваме всеки един българин, че би трябвало да се държим дружно, като един народ. Аз ще споделям това, което мисля. Няма да се укривам и да неистина хората, с цел да им се харесам, както прави един различен претендент за държавен глава с академична купа. “

Доц. Михов още веднъж напомни и главните приоритети, с които потегля в борбата за „ Дондуков “2.

Ние се разгласяваме за мощна България, суверена България. България, която не се прегъва пред непознат напън. Силна президентска република. Ще се борим за мощна президентска институция, която ще е поръчител за суверенитета и поръчител за националната сигурност. Институция, която ще постави завършек на корупцията, на задкулисието, ще подсигурява последователност в национално българско обучение. Ние се нуждаем от нашето, българското обучение, което беше шаблон в Европа. Има нация, която може да бъде учредена на образованието и това е нашата, българската нация, безапелационен беше зам.-ръководителят на Вътрешна македонска революционна организация.

Аз ще изготвя и внеса план за нова Конституция. Той ще подсигурява мощна президентска институция, което ще е поръчител и за мощна България.

С думите „ „ Македония не се продава, Македония не се заменя! Вътрешна македонска революционна организация е българският план. България над всичко! “ доцент д-р Милен Михов даде думата на претендента за вицепрезидент Мария Цветкова, която в изявлението си изброи и други съществени моменти от платформата на кандидатпрезидентската двойка.

За мен е чест и огромна вина да бъда издигната за претендент за вицепрезидент. Сред нашите приоритети още са съхранението на обичайните християнски ценности, българското семейство от мъж и жена. Ние спряхме Истанбулската спогодба и се противопоставихме на либералните извращения, които се пробваха да прокарат в детските градини и учебните заведения. Вътрешна македонска революционна организация потвърди, че ние ще се борим за правата на българите на всички места по света. Ние няма да извършим нито крачка обратно от българската идея в Македония. Като наш приоритет ние извеждаме и енергийната сигурност на България. Категорично сме срещу „ Зелената договорка “, която унищожава въгледобива ни и застраша стопанската система на страната. Това също тематики, касаещи националната сигурност, обърна внимание Цветкова.

Събитието беше закрито от зам.-ръководителя на Вътрешна македонска революционна организация и български пълномощник в Екологичен потенциал Ангел Джамбазки.

„ Ние чуждото не щем, само че своето не даваме “. Това е било мотото на нашите велики водачи на Вътрешна македонска революционна организация и ние го продължаваме. Предстои ни поредна борба, в която би трябвало да браним българския народен интерес, уточни Джамбазки.

Основната причина, която ни е събрала като съратници е Македонският въпрос и българският народен интерес в Македония. Болшевишките либерални пропагандатори се вършат, че не схващат. А казусите са ясни – властта в Скопие потиска и нарушава правата на нашите сънародници в Македония. Правото на самоопределение е главно човешко право. И тъкмо тук е голямото двуличие на либералите. Искат права, а нарушават правото на нашите събратя в Македония, позволяват заличаването на културното ни и историческо завещание в Македония. Питам нашите политически съперници – за какво мълчите? Не Ви чух да кажете нещо за заличените български военни гробища в Македония. Това се случи преди дни, само че Вие мълчите позорно, сподели Ангел Джамбазки.

Само с помощта на нас от Вътрешна македонска революционна организация не се извърши национално изменничество с българската идея в Македония. Нали не се съмнявате, че на тези хора, подредили се в редичка с купичките за порция власт, ще им бъдат дадени едни описи, които би трябвало да изпълнят и там стои и допускането на Македония в Европейски съюз, и джендър пропагандата, и „ Зелената договорка “, заключи той.

Източник: skandal.bg