Има намаление на заразените с коронавирус в Белгия в неделя

...
Има намаление на заразените с коронавирус в Белгия в неделя
Коментари Харесай

Намаляват новозаразените с коронавирус в Белгия

Има понижение на инфектираните с ковид в Белгия в неделя - това стана ясно от ежедневния брифинг на Националния съвет за сигурност на кралството.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1986
Вчера са открити нови 342 случая на инфектирани, като в петък техният брой беше 558. Вирусологът Еманюел Андре акцентира: "За първи път следим развиване в вярната посока във връзка с съществено заболелите. Твърде рано е обаче да обявим това за наклонност и най-много е извънредно значимо да продължим да съблюдаваме прецизно ограниченията, с цел да задържим тези числа. Ако това не се прави, ще има скок и то значителен ".

И Белгия затваря границите си

Общо инфектираните с ковид в Белгия до този миг са 3743, като умрелите са 88. Андре посочи, че лекарството хлороквин има несъмнено деяние против болестта, което обаче би трябвало да се удостовери дефинитивно от клиничните проби.

Засега то се дава на приети в болница пациенти, тъй като, по думите му, би трябвало да се дава всевъзможен късмет на заболелите.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1986  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР