Има наистина десетки причини да обичате мъжете, родени в периода

...
Има наистина десетки причини да обичате мъжете, родени в периода
Коментари Харесай

5 причини да се влюбите в мъж Риби

Има в действителност десетки аргументи да обичате мъжете, родени в интервала сред 19 февруари и 20 март, и в случай че сте имали шанса да срещнете подобен, не го изпускайте за нищо на света, написа iwoman.bg. Ето 5 довода, че мъжът Риби е същинско попадение за всяка жена:

1. Невероятно въображение

Знакът Риби се ръководи от Нептун – планетата на илюзията. Родени мечтатели, Рибите постоянно ще намират забавни способи да ви изненадват – платноходка чартърен или пък екскурзия до ледените води до Исландия (водата е от основно значение за тях).

Това важи и в леглото . Макар да не се славят със половата сила на Скорпиона и Стрелеца, Рибите са не по-малко чувствени любовници. Нежни, деликатни и с безчет доста хрумвания.

2. Изключителна съпричастност

Обикновено водните знаци са в естетика с страстите си (до огромна степен), само че на Рибите им се постанова да се оправят както с техните лични, по този начин и с страстите на близките.

3. Родени романтици

Винаги сте желали да получите любовно писмо, поема, отдадена на вас или сантиментално предложение за брак на плажа, по залез слънце? Е, мъжът Риби е този, от който ще го получите.

4. Творчески нюх

Микеланджело, Айнщайн, Кърт Кобейн - все ярки представители на зодията. Рибите са същински креативен гении и могат да се оправят както с написването на цялостен разказ, по този начин и с съвършен натюрморт.

5. Безпогрешна вътрешен глас

Не че могат да четат мисли, само че съвършено могат да усетят по кое време имате потребност от цяла кофа сладолед, мощна прегръдка и никакви въпроси. Какво по-хубаво от това?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР