Има надежда, че ще дойде по-прагматично правителство. България е членка

...
Има надежда, че ще дойде по-прагматично правителство. България е членка
Коментари Харесай

Митрофанова ли реди служебното правителство? Има надежда, че ще дойде по-прагматично правителство, прогнозира тя

" Има вяра, че ще пристигна по-прагматично държавно управление. България е членка на Европейския съюз, на НАТО, само че нея ще ѝ е комплицирано да построява своята линия на държание. Ситуацията ще принуди да се премине към по-прагматичен метод към доста въпроси, изключително свързани с стопанската система ". Това декларира посланикът на Русия у нас Елеонора Митрофанова в изявление пред ТАСС, оповестено на Facebook страницата на посолството.

" Точно един месец навършва от невижданото решение – тук България надмина всички. Бяха отзовани 34 дипломати и 36 механически сътрудници (обслужващ персонал) ", споделя още Митрофанова.

И добавя: " На нас ни беше доста мъчно. Даже самото изпращане на сътрудниците и членовете на фамилиите им, общо 185 души, в родината в течение на четири дни беше комплицирана организационно-техническа интервенция, изискваща многочислени съгласувания. Работата в този момент е също извънредно комплицирана, ние имаме голямо посолство, на което са нужни доста ръце ".

Митрофанова декларира, че обстановката е сложна, само че счита, че ще се оправят с нея. " Днес имаме единствено 23 дипломати за цяла България, от които в Посолството са 15 души. Всички те вършват цялата работа – същински многостаночници ".

" Не бива да забравяме, че България е една от най-близките ни славянски страни, че тук са заровени 200 хиляди наши бойци, освобождавали България "?!?! Край на цитата. Митрофанова без грам срам артикулира една стопроцентова неистина, за " 200 000 починали съветски бойци в България ". Както и лъжата за тъй наречените " освобождение " на България - от дълго време разобличена от българските историци.

" Българите доста грижливо се отнасят към монументите на Руско-турската и Втората международна война, означаваме единствено единични случаи на вандализъм. И, несъмнено, не трябва да предаваме паметта на хората, дали главата си за освобождението на България. Не можем просто да напуснем страната ", безочливо декларира Митрофанова.

И добавя: " Тук има голям брой нашите сънародници, огромен брой смесени бракове, хора, които харесват Русия. Затова би трябвало да продължим да вършим филантропичната работа, макар всичките компликации ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР