Има над 30 задържани в момента - цялата смяна от

...
Има над 30 задържани в момента - цялата смяна от
Коментари Харесай

Над 30 са задържаните митничари и полицаи на „Калотина“

Има над 30 арестувани сега - цялата промяна от митничарите, гранични служители на реда, хора, които не са на работа сега. Това разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов пред публицисти за акцията на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина.

" Провежда се профилирана интервенция по следствие на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина. Искам да благодаря на всички сътрудници - МВР- Вътрешна сигурност, КПКОНПИ, Столична дирекция на вътрешните работи, Жандармерия. Положителното е, че успяхме да запазим всичко в загадка.

Към този миг не мога да кажа на кого ще се повдига обвиняване, това ще кажат прокурорите. Нашата активност продължава, след всяка интервенция ставаме все по-добри и по-добри със стиковката сред всички правоприлагащи служби. За повече информация ще чакаме утрешния ден след днешните дейности по следствието ", обясни Ивайло Иванов.

На въпрос защо става дума в следствието, основният прокурор Иван Гешев добави: " Става дума за пари, не става дума за натурална замяна! Мога да допълня, че прокуратурата взаимно с изпълнителната власт, Министерство на вътрешните работи, работи на извънредно високи обороти, във всевъзможни посоки, без значение дали става дума за най-богатите български олигарси, за битова престъпност или битова корупция или корупция на високите етажи ".
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР