Има моменти, в които родители без да се замислят засрамват

...
Има моменти, в които родители без да се замислят засрамват
Коментари Харесай

5 начина да засрамите вашия тийнейджър случайно

Има моменти, в които родители без да се замислят засрамват децата си обществено и това способства за напрежение във взаимоотношенията им. Но когато избягвате да смущавате детето си, изключително в тийнейджърска възраст, вие изграждате по-здравословни и по-близки връзки. Ето 5 метода, по които инцидентно евентуално засрамвате младежите си.
1. Шегувате се за роматичните им връзки
За младежите единствено да беседват с някого, към който имат сантиментален интерес, е ужасяващо. Те получават сърцетуптене, дланите им се потят и се усещат замаяни. Именно за това, когато се шегувате с тях за другия човек или връзката им, вие ги карате да се усещат още по-притеснени.

Това, от което се нуждаят вашите младежи, е родител, с който могат да приказват за всичко – и подобен, който ще бъде там, когато са с разрушено сърце.

2. Отнасяте се с тях като с малко дете
 Добави изложение

Когато децата ви са дребни, вие говорите с тях, като с дребни деца. Когато пораснат и са към този момент младежи, обаче към този момент не можете да вършиме това. Ако се пробвате да изтриете мръсотията от лицата им, когато я забележите или се държите снизходително, вашият младеж ще откри това за извънредно неловко и излагащо. Той ще се почувства неуважаван , тъй като не е малко дете, само че все пак вие се отнасяте с него, като такова.

Това, от което се нуждае вашият младеж, е вие ​​да се отнасяте към него като към възрастен, като в същото време го учите на отговорностите, които идват със зрелост.

3. Учите ги на дисциплинираност обществено
Тийнейджърите се нуждаят от правила и вие би трябвало да сте там, с цел да им покажете какви са последици, когато ги тестват или нарушават. Но методът, по който ги дисциплинирате е от огромно значение. Ако не можете да се въздържате и ги наказвате обществено, можете да ги накарате да се усещат унижени . Чакането на уместно време и място за дисциплинираност демонстрира какъв брой доста ги почитате.

Това, от което се нуждаят вашите младежи, са родители, които са подготвени да водят сложни диалози и да им покажат последици от техните дейности на четири очи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

4. Споделяте прекомерно доста техни фотоси
 Добави изложение

Обичайно е младежите да се тормозят, до момента в който родителите им вадят бебешките албуми, когато идват посетители. Днес доста младежи би трябвало да се оправят с обстоятелството, че целият им живот е документиран в обществените мрежи от родители, които не знаят по какъв начин да употребяват настройките за дискретност. Някои от тези фотоси е добре да останат отвън общественото пространство. Когато младежите не знаят къде или по какъв начин се споделят фотосите им, това ги кара да се усещат неловко . Кой гледа фотосите им? И кои съответни фотоси се споделят?

Това, от което вашите младежи имат потребност, е поверителност по отношение на това по кое време и къде споделяте техните фотоси. Това ще помогне за тяхното успокоение и самонадеяност.

5. Не се грижите за себе си
Много младежи са прекомерно загрижени за имиджа си. Родителите въпреки това от време на време могат да бъдат противоположното. Може би излизате на открито без да срешете косата си или стои по пижама през целия ден. Това служи за усилване на възприятието на позор на вашия младеж , тъй като той или тя не желае да наподобява като вас и да го асоциират с вас.

Когато вършиме даже минимума, с цел да се грижите за себе си, за детето ви ще е по-приятно да сте в близост и в това време ще моделирате у него здравословни хигиенични привички.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР