Има моменти от живота ни, в които любовта не ни

...
Има моменти от живота ни, в които любовта не ни
Коментари Харесай

4-те най-чести заблуди, в които вярват НЕОБВЪРЗАНИТЕ хора

Има моменти от живота ни, в които любовта не ни е приоритет или просто сме в търсене на подобаващия човек, неотдавна сме завършили връзка и така нататък, само че сега сме необвързани. В такива обстановки започваме да придобиваме разнообразни схващания по отношение на любовните взаимоотношения. Създавате си разнообразни илюзии, които постоянно нямат общо с действителната картинка и това ви пречи да се насладите на личния си живот, да се надграждате и развивате, до момента в който не пристигна заветният миг. 

Не бива да мислите, че сте непълноценни и нещо ви куца единствено тъй като в избран миг нямате сътрудник до вас. За да съумеете да живеете щастливо и в естетика с различен човек, първо би трябвало да постигнете съгласие със самия себе си. Всяка връзка е друга, само че проблемите и компликациите съществуват на всички места. Не бива да гледате единствено през призмата на розовите очила, тъй като не всеки път ще бъде цветущо.
Нека забележим някои от най-честите заблуди, в които необвързаните имат вяра:
Заблуди, в които дамите не престават да имат вяра (част II)
Мислите ли, че всички дами знаят априори по какъв начин работят връзките? Уви, това е стандарт. Такъв е основан на елементарния факт, че дълго време,...
Прочети повече
Няма по какъв начин да си уединен, в случай че имаш сътрудник

Това, че имаш човек до себе си, не значи наложително, че не изпитваш възприятие на самотност. Ако взаимоотношенията са обтегнати, не се чувствате разбрани, или има други аргументи, физическото наличие на колегата не отстранява това, което е в душата ви. Може би, това, че излизате с вашите другари и техните половинки, до момента в който вие сте необвързани, ви кара да се заблуждавате по този метод, само че знайте, че е в пъти по-лошо да се чувствате уединен, до момента в който сте във връзка.

Да сте обвързани, ви кара да се чувствате щастливи, уверени и сигурни

Да, действително това може и да е по този начин, само че не само обвързаните имат привилегията да са щастливи и уверени. Необвързаните не им отстъпват по нищо, тъй че не трябва да се вършат сходни разделения. А има и хора, които даже и с сътрудник до себе си не усещат тази задоволеност от живота, сигурност за бъдещето и благополучие.
Заблуди, в които дамите не престават да имат вяра (част I)
От детството, девойките се хранят с подправени настройки, сюжети за ролеви игри са наслагвани в главите им, след което те имат вяра в подобен...
Прочети повече
Да си привързан, ще увеличи самочувствието ти

Вашето самочувствие не се ли дефинира от характера и душата ви? Защо би трябвало да се надявате на колегата до себе си, с цел да се чувствате по-горди и положителни от остарялото ви Аз. Дори в противен случай – до момента в който сте сами може да имате повече благоприятни условия и време за развиване и рационализиране, които доста да покачат увереността ви.

Животът ви ще придобие смисъл, в случай че сте във връзка

Различните хора одобряват смисъла на живота си по друг метод, само че изказванието, че единствено обвързаните имам живот, изпълнен със смисъл, е неуместно. Не се приемайте за недостойни, за ненужни и развалени, тъй като сега сте необвързани. Обичайте се, с цел да може и другите да ви обикнат.
Когато е за предпочитане да си самостоятелен
Оказва се, че като сте необвързани, имате доста по-лесен живот от приятелите си във връзка. Не вярвате? Вижте топ аргументите, за какво е по-...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР