Има момент, в който всеки мъж се чуди дали това,

...
Има момент, в който всеки мъж се чуди дали това,
Коментари Харесай

Ето какво спира мъжете да изневерят...

Има миг, в който всеки мъж се чуди дали това, което прави е редно. Поведението на дамата до него му подсказва какво да направи и дали по-късно ще изпитва виновност въобще. Това са нещата, които стопират един мъж да изневери.

1. Мило отношение
Когато една жена е блага с индивида до себе си, той би бил същинско зло, в случай че реши да изневери. Ако дамата стане сприхава и изкарва всичко на индивида до себе си, евентуално е гузната му съвест въобще да не проговори и да изневери.

2. Грижа за себе си
Когато една жена стартира още веднъж да поставя грижи за себе си, мъжът вижда това. Вярва, че тази смяна е мълчешком съглашение, че всичко е наред и никой няма желание да оставя себе си да се занемари.

3. Страст в леглото
... и нови опити, секси долни дрехи и предпочитание. Всяка жена, която поддържа огъня в спалнята, е жена, на която никой няма да изневери. Когато мъжът има всичко в живота си, събрано в облика на обичаната му жена, няма за какво да търси щастието си другаде.

4. Хъс към живота
Ако дамата до един мъж е борбена, мощна и не разчита на всичко на мъжа до себе си, е по-вероятно той да остане правилен на нея. Мъжете, които устоят избран вид дами, считат, че те са им длъжни и не одобряват изневярата като края на света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР