Има момент, в който всеки мъж иска да прави секс

...
Има момент, в който всеки мъж иска да прави секс
Коментари Харесай

7 качества на идеалната секс партньорка

Има миг, в който всеки мъж желае да прави секс единствено с една жена. Да, има подобен миг. Краткотрайните забивки с девойки за една нощ все в миналото престават да са по този начин занимателни и приемливи. Въпросът обаче е да си намерите жена, която да е идеалният ви полов сътрудник. Тя би трябвало да има (поне) тези седем качества:
Прочетете още
Да може да комуникира

Колкото и необичайно да звучи, с цел да бъде сексът наслаждение и за двамата сътрудници, те би трябвало да знаят кое на кого харесва. Значи би трябвало да си споделят по този въпрос и да се преценяват с желанията си. Не се стеснявайте да предизвиквате подобен диалог с дамата до вас, ще се изненадате какъв брой доста можете да научите за нея и тя за вас.

Сама се грижи за оргазма си

Не е обвързване на секс партньорката ви да ви накара да свършите. Затова всеки би трябвало да прави нещата тъй че да свършите и сами да си помогнете за тази цел. Просто не позволявайте да се уморите вие или партньорката ви от правенето на секс и прекомерно дългото задържане. Не я карайте да си мисли " Кога най-сетне ще свърши този човек?! ".

Потапя се в обстановката

Идеалният полов сътрудник се потапя изцяло в обстановката и отдава цялото си внимание на половия акт и на индивида, с който е. Той не прави проекти за извършване на покупки, не си показва по какъв начин играе видео игри и не забива в точка от пространството, до момента в който прави секс. Когато прави секс, той прави единствено това.

Любопитна е и отворена към промени

За да става сексът все по-хубав и приемлив, половата ви партньорка би трябвало да има предпочитание да пробвате нови неща в секса, да се интересува какво ви харесва и да го прилагате без скрупули в леглото.

Не пропуща любовната игра

Хубавият секс изисква и хубава любовна игра. Затова положителната полова партньорка в никакъв случай не я пропуща и умее да ви настрои всякога.

Уверена е

Демонстрира, че знае какво прави, когато се стигне до секс. Така и вие ще ѝ имате доверие, а доверието сред сътрудниците е значим факт във всяка връзка и в секса.

Забавлява се

И умее да забавлява вас. Да, сексът е ужасно преживяване, страст, която ви зарежда, само че това ще е по този начин, когато намерите човек, който освен ви задоволява полово, само че го прави, забавлявайки ви. Сексът би трябвало да е съпроводен със смях, нови пози и секс играчки.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР