Има много традиции за Бъдни вечер, но любимата ми е

...
Има много традиции за Бъдни вечер, но любимата ми е
Коментари Харесай

В нощта на Бъдни вечер могат да се сбъднат най-съкровените желания

Има доста обичаи за Бъдни вечер, само че обичаната ми е да си пожелая нещо в нощта на 24 против 25 декември. В магическата свята вечер се сбъдват доста стремежи, най-важното е да вярвате.

Не пропускайте довечера, единствената нощ в годината на 24 против 25 декември, вълшебната нощ на Коледа. Ето по какъв начин аз си поисквам на Бъдни вечер – върша го както ме научи баба ми – споделям с всички, които имат вяра в чудеса.

Искам незабавно да кажа, че не всички мои стремежи сбъдваха постоянно. Но постоянно си наумявам нещо в нощта на Коледа. Но баба ми ме научи да се отнасям даже към това, което не е изпълнено, метафизичен, и да се изучавам от всичко.

Трябва на тазвечершната работа да вземете светена вода от църквата и да я донесете у дома;

Налейте водата в чиста транспарантна чаша;

В среднощ си пожелайте нещо и започнете да пиете вода от чаша на доста дребни глътки;

Можете да прочетете молитвата „ Отче наш “ или да се помолите със свои думи.

Ето това е един простоват обред за намисляне на стремежи. За мен не се прави на Нова година, а навръх Бъдни вечер – това е моментът да създадем резюме на живота си и да си сложим нови цели. И отправянето на стремежи и молби приключва довечера.

В навечерието на Рождество Христово желая от сърце да пожелая на всички тази година най-малко едно от вашите съкровени стремежи да се сбъдне. Успех, Бог да ни пази!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР