Има много темпераментни зодии, които обичат да привличат вниманието. Има

...
Има много темпераментни зодии, които обичат да привличат вниманието. Има
Коментари Харесай

Това са най-ранимите зодии

Има доста темпераментни зодии, които обичат да притеглят вниманието. Има обаче и такива, които желаят тъкмо противоположното. Те не смеят да покажат възприятията си пред останалите. Предпочитат да бъдат защити в дейностите и думите си, с цел да не им се постанова да изясняват какво им е. Тях не можете да ги видите тъжни. Не тъй като постоянно са щастливи, а защото по никакъв метод. За тях е по-добре да ги пазят в загадка.
Риби Те са извънредно прочувствени и могат да бъдат засегнати доста елементарно. Рядко го демонстрират, тъй като ги е боязън да кажат или показват какъв брой доста ги боли. Могат да опишат за възприятията си само и единствено на най-близките си хора, пред които могат да се провиснал изцяло. Другите даже не могат да виждат, че им има нещо. Рибите прикриват страстите и възприятията си доста добре, даже от време на време наподобява, че нямат такива. Mогат да бъдат засегнати най-лесно от човек, който им е бил непосредствен. Предателството е нещото, което не могат да преодолеят. Страдат дълго, когато са засегнати от другар.
Близнаци В тях като че ли живеят две персони. Едната обаче е доста ранима и сензитивна. Те също могат да бъдат засегнати доста елементарно, само че в никакъв случай няма да го покажат. Предпочитат да крият страстите си, с цел да не наподобяват слаби пред останалите. Ако има човек в живота им, на който, те биха споделили, само че само и единствено на него. Той би трябвало да им е в действителност доста непосредствен, с цел да споделят възприятията си. Предпочитат да демонстрират другата си страна – радостната, общителната, без значение какво се случва в главата им и какъв брой доста страдат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР