Има много техники, които могат да ви помогнат да откриете

...
Има много техники, които могат да ви помогнат да откриете
Коментари Харесай

Трябва да го направите! Тест със стъклена чаша показва, дали има негативната енергия във вашия дом

Има доста техники, които могат да ви оказват помощ да откриете негативни сили във вашия дом. Днес ще ви покажем най-простата, която ще почисти отрицателните сили от вашия дом и ще поддържа хармонията в фамилията ви.

Домовете ни са пространство на естетика, където се срещат доста сили - нашите усеща, мисли и страсти излъчват избран тип сила, само че също по този начин притеглят и други сили.

Членовете на фамилията, съседите или посетителите в домовете ни могат да донесат отрицателни сили, които могат да повлияят на нашето благоденствие, пише kakvo.bg.

След като влязат в нашия дом, негативните сили оказват въздействие върху целия ни живот. Те могат да накарат бюджета ни да се колебае, да прекъсне връзките сред членовете на фамилията и да наруши хармонията в нашия дом.

В резултат на това ще се почувствате неспокойни, тревожни и грохнали, без воля да живеете. Въпреки това, признаците може да не са забележими рано, по тази причина е значимо да знаете по какъв начин да откривате негативната сила във вашия дом.

Преди да започнете, е значимо да знаете повода за дисхармонията - от време на време даже отрицателните сили не са виновниците.

Ако обаче не можете да намерите главния проблем, пробвайте този трик, с цел да откриете неприятните трептения:

Трябва да употребявате транспарантна стъклена чаша, която не е засегната или нарисувана. Но не забравяйте да не употребявате същата чаша още веднъж.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР