Има много психология в мозъка на убиеца - в изследванията,

...
Има много психология в мозъка на убиеца - в изследванията,
Коментари Харесай

Марковски: Съдът няма да може да даде на Викторио доживотен затвор

Има доста логика на психиката в мозъка на килъра - в проучванията, в практиката, която дефинира истината, най-характерното качество на килъра е наглостта. Това е качество на всеки, който прави закононарушение. Убиецът е най-големия апаш, тъй като той краде живота на хората, сподели пред Българска национална телевизия адв. № 1 Марин Марковски. Според него двойният палач на жена и дете Викторио Александров е наглец, с цел да изиска домакински арест.

Практиката ми постанова да контактувам с убийци, заблуда е това, че палач съжалява и се разкайва. Когато наглецът стартира да търпи присъдата, той гледа единствено да му е добре в килията. Убийците не се разкайват. Най-лошото е, че на убийците не им е изписано на челото, че са такива. Те са като нас. В думите на Викторио не може да откриете повода, няма претекст да го направи. Тук няма претекст, сподели Марковски.

Причините за закононарушенията са доста. Те не са неотстраними и по тази причина статистиката в Швеция убийствата на 1000 индивида е доста по-различна от тази на България. Нисък стандарт на живот, липса на обучение, липса на човешка просвета, липса на духовни ползи, липса на религиозно-християнско образование, сподели Марковски.

Законът е долнокачествен, ще осъдят Викторио на 30 година, съдът няма да може да му даде пожизнен затвор, съобщи адв. Марковски. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР