Има много причини, поради които една връзка може да се

...
Има много причини, поради които една връзка може да се
Коментари Харесай

Вижте кои са признаците на несигурност във връзката

Има доста аргументи, заради които една връзка може да се разпадне.
Усещането за неустановеност е една от тях. Тя не е тръпка сред двама души, а мотив за спорове, чувство за тревога, предпочитание да намерим по-надежден сътрудник. Страдате ли от неустановеност във вашата връзка? Изпитвате ли боязън да не бъдете изоставени от сегашния ви сътрудник? Ако имате сходни терзания, то несъмнено не сте в сигурна връзка. 
Кои са другите признаци за неустановеност в връзките?

1. Страх от загуба на колегата. Един от първите признаци, че се чувствате несигурни в една връзка, е непрекъснатият боязън да не загубите половинката си.

2. Ревността ви е превзела. В дребни количества ревността е „ здравословна “ за връзката. Но когато вие непрекъснато се съмнявате в коректността на обичания си човек, тогава помислете на какво се дължи. Дали тъй като изпитвате неустановеност в себе си или може би той/тя е човек, който обича флирта, дава ви чести мотиви за подозрение.

3. Изискване на достъп до мобилните устройства на колегата ви. Един симптом, че не сте сигурни в брака или връзката си, е в случай че поискате достъп до електронните устройства на колегата си като телефон, таблет или сметки в обществени медии.

4. Недоверие по отношение на местонахождението на вашия сътрудник, когато ви каже, че се намира на несъмнено място или че би трябвало да посети такова. Това може да е прекомерно уморително за вас и несъмнено е симптом за неустановеност във връзката.

5. Често се замисляте дали обичаният ви човек е задоволително благонадежден за основаване на семейство. Ако минусите са повече от плюсовете, несъмнено има защо да изпитвате неустановеност.

6. Подозирате всички. Подозирате, че сътрудникът ви флиртува с някого, стартирате да разпитвате познати, пробвате се да следите обичания ви човек. Също по този начин се съмнявате и в коректността на околните до връзката ви хора, по отношение на това, че те са наясно, че той ви мами. Несигурността може да ви накара да вярвате, че всички заговорничат против вас.

7. Снимките на някогашната му и това, че той комуникира с нея понякога са проблем за връзката ви. Помислете дали има действителна причина за сходен тип неустановеност във вас като негова половинка. Дали има съображение да ревнувате, че той по някаква причина е провел диалог с нея, да вземем за пример в случай че имат общи деца.

8. Усещате, че в случай че имате персонален проблем, сътрудникът ви няма да ви поддържа. Да не можеш да разчиташ на индивида до себе си е проблем и напълно обикновено е да се чувствате несигурни в тези взаимоотношения. Емпатичният сътрудник ще ви покаже във времето и в разнообразни обстановки, че може да се разчита на него.  

9. Имало е моменти, в които сте били сигурни, че сътрудникът ви е лъгал за избрани неща. Лъжата не гради доверие и сигурност. Ако постоянно се съмнявате в истинността на думите на другия, несъмнено няма по какъв начин да се чувствате сигурни в тези любовни взаимоотношения.

10. Изпитвате компликация с интимността. Има разнообразни типове фамилиарност. Освен тази в спалнята, има и такава, в която се опознаваме, ставаме уязвими един пред различен, споделяме секрети и стремежи. Ако усещате, че с този сътрудник не може да се чувствате интимни по този метод, несъмнено несигурността се е нанесла във връзката ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР