Има много причини, които могат да направят един филм труден

...
Има много причини, които могат да направят един филм труден
Коментари Харесай

10 филма, чиито снимки са истински кошмар за акторите

Има доста аргументи, които могат да създадат един филм сложен за снимане и довеждане докрай. Такива са закъснения в графика за фотосите, проблемите с парите или претенциите на звездите, които вземат участие в лентата.

Най-честата причина една снимачна площадка да се трансформира в същински пъкъл на Земята за всички забъркани, обаче е, че е доста мъчно да се работи с режисьорите и тяхната артистична визия за огромния план, който се прожектира в визиите им. Понякога това значи прекалено много повторения - като една сцена да се снима над 50 пъти. Друг път е обвързвано с целеустремено психологично безсилие, до което са докарани някои от актьорите в лентата, за да могат да придадат оптималната меродавност на екранния си облик, а има даже и случаи, когато животът на всички на снимачната площадка е напълно безусловно подложен в заплаха.

Всичко това е в положение да направи живота на всички, които вземат участие в продукцията на даден филм, повече от нетърпим.

Галерията ни през днешния ден е отдадена на 10 кино лентата, които сме сигурни, че всеки от вас е гледал и имаме вяра, че ще бъдете шокирани да разберете, че са били истински пъкъл за снимане.

А в този момент - Добре пристигнали на снимачната площадка на едни от най-успешните или най-печално известни ленти на всички времена!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР