Има много причини едно приятелство между обикновени хора да приключи,

...
Има много причини едно приятелство между обикновени хора да приключи,
Коментари Харесай

Бяха неразделни, а сега са врагове: Защо Гуинет Полтроу и Уинона Райдър не си говорят от 30 години

Има доста аргументи едно другарство сред елементарни хора да завърши, само че има и някои аргументи за завършек на другарство, които могат да се случат единствено на известните. Като да вземем за пример да спечелиш Оскар за роля във филм, която е била предопределена за твоя другарка.

Повечето хора несъмнено не могат да се " похвалят " с такава причина за раздор в другарството. Но съгласно слуховете точно това е трагичната причина за краят на другарството сред актрисите Уинона Райдър и Гуинет Полтроу в края на 90-те години на предишния век.
                             

Актрисите, които до преди този момент са били изцяло неразделни изведнъж стопират да се виждат и да поддържат връзка между тях. Но какво тъкмо се е случило сред тях? И каква е повода за абсурда? Разказваме в този момент:

Най-добри приятелки през 90-те

Райдър и Полтроу са засичани непрекъснато дружно от папараците в края на 90-те. По това време двете излизат с Мат Деймън и Бен Афлек, които също са най-хубави другари. Уинона има връзка с Мат Деймън, а Гуинет с Бен Афлек. Знае се, че Полтроу е срещнала Мат Деймън и Уинона Райдър през 1997 година.

По това време и двете актриси са във вихъра на младостта и известността си. Райдър е добре позната с присъединяване си в " Опасно привличане ", " Едуард Ножиците " и " Малки дами ". Полтроу пък таман е снимала " Ема " и " Седем ".
                             

Полтроу откраднала сюжет от Райдър

Смята се, че разривът сред двете най-хубави приятелки идва, откакто Гуинет попада на сюжета за " Влюбеният Шекспир " в дома на Уинона и взема решение да направи всичко допустимо, с цел да завоюва тази роля. Версиите за случката в действителност са няколко - едни настояват, че Полтроу е откраднала сюжета от вкъщи на Райдър. Други настояват, че Гуинет единствено е видяла сюжета в къщата на Уинона и се е свързала с сътрудника си, с цел да се опита да получи ролята.

И при двата случая, Полтроу в последна сметка получава ролята за кино лентата от 1998 година и печели Оскар за " Най-добра актриса " за ролята си на Виола дьо Лесепс.

 гуинет полтроу уинона райдър Getty

Гуинет Полтроу отхвърля кражбата

По време на изявление през 2015 година, Гуинет споделя, че историята с кражбата на сюжета от Уинона Райдър е небивалица.

" Това е някаква градска легенда. Кълна се, че не съм откраднала никакъв сюжет. "

Актрисата споделя още, че не се е виждала с Уинона от много години.
                             

Полтроу е писала за Райдър в своя блог?

През 2009 година, когато Goop, уеб сайтът на Полтроу, е към момента нов на хоризонта, тя е написала обява за своя някогашна " другарка и съперничка ", за която се радва, че е минала през " унизителна " обстановка.

" Едно време имах нещо като другарка и съперничка. Оказа се, че доста е желала да ме провали ", написа Гуинет в поста си тогава. " Този човек в действителност направи всичко по силите си, с цел да ме нарани. Бях доста смутена и ядосана. Чувствах всичко, което усеща някой, който е схванал, че негов непосредствен човек е отровен и рисков. Сдържах се, с цел да не отвърна на удара. Опитах се да бъда по-умната. Но един ден научих, че на този човек му се е случило нещо злощастно и унизително. И ме заля възприятие на надълбоко облекчение и... благополучие. Не съумях да остана по-умната. "

Разбира се, около слуховете за бившето им другарство и настояща омраза, много хора тогава допуснаха, че Гуинет написа за Уинона, която през 2001 година бе на първите страници на всички таблоиди, откакто беше задържана и наказана за кражба. Полтроу в никакъв случай не разкри дали догатките на всички са правилни.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР