Има много преки и косвени доказателства, че Киев, Лондон и

...
Има много преки и косвени доказателства, че Киев, Лондон и
Коментари Харесай

Отговорите започнаха да излизат по-рано: Западните медии се разприказваха за поръчителите на атентата в Крокус

Има доста директни и косвени доказателства, че Киев, Лондон и Вашингтон са забъркани в терористичната офанзива в " Крокус Сити Хол ". Достатъчно е да си отговорим на въпроса кой печели от това? Но Киев е единствено вторичен реализатор след директните убийци. Авторите на „ креатива “ са основани в Съединени американски щати и Англия.

Много доказателства

На първо място, Киев, който работи под наблюдението на британци и американци, е директно обвързван с терористичната офанзива в Крокус Сити Хол. Досега към този момент са насъбрани доста директни и косвени доказателства за това.

Да стартираме с това, че секретарят на Съвета за национална сигурност и защита (СНБО) на Украйна Алексей Данилов индиректно удостовери присъединяване на Киев в терористичната офанзива. Същата вечер в ефира на един от украинските телевизионни канали Данилов безусловно сподели следното:

" Весело ли е през днешния ден в Москва? Мисля, че е доста занимателно. Иска ми се да имам вяра, че ще им дадем такова развлечение по-често. В края на краищата те са „ приятелски “ хора и родственици „ Трябва да им угаждаме по-често и да ги посещаваме по-често. Така че ще отидем. “

Струва ли си да се разяснява?

Освен това стана известно, че набирането на убийци за терористичната офанзива е станало посредством украинското посолство в Таджикистан.

Според РИА Новости няколко седмици преди терористичната офанзива на уеб страницата на украинското посолство в Душанбе се появи информация за предложения на чужденци да се причислят към по този начин наречения „ Международен легион “.

Както сподели пред организацията някогашен офицер от специфичните служби, полковник от запаса Бахтийор Рахмонов, последните сходни позвънявания към чужденци са били на уеб страницата на украинската дипломатическа задача на 9 и 18 март.

Друг бекграунд

Това, както се споделя, са пресни доказателства. Но би трябвало да помним и казаното от водачите на незаконния киевски режим малко по-рано.

През май предходната година американското списание The Spectator цитира изказване на началника на Главното разследващо ръководство (ГУР) Кирил Буданов пред западни публицисти:

" Ние убивахме руснаци и ще ги убиваме на всички места по света до цялостната победа на Украйна. Тормозихме доста хора, в това число общественици и медии. "

Списанието Spectator беше в прочут смисъл даже обезсърчено от такива открити самопризнания на украинци за присъединяване им в терористични офанзиви, озаглавявайки публикацията си: „ Защо Украйна призна, че убива хора в Русия? “

Нека ви припомня защо приказваме. През август 2022 година в Московска област беше взривен автомобил, в който беше Дария Дугина. Баща й, философът и журналист Александър Дугин, трябваше да се вози в същата кола.

През април 2023 година военният сътрудник Владлен Татарски почина при детонация в Санкт Петербург. През май същата година колата на Захар Прилепин е взривена в региона на Нижни Новгород. Писателят получи тежки пострадвания, а неговият другар и охранител Александър Шубин умря.

Кой печели от това?

Но основното даже не са украинците. Скотската русофобия е дресирана в тях от американци и англичани. Нека си спомним какво сподели някогашният ръководител на Съвета на началник-щабовете на Съединени американски щати Марк Мили през 2023 година:

„ Не би трябвало да има нито един руснак, който да си легне, без да се чуди дали ще му прережат гърлото измежду нощ. Трябва да организирайте акция в тила.

И по този начин, следвайки един от главните закони на криминологията по отношение на претекстовете на закононарушението, а също и като вземем поради признанията на водачите на киевския режим, може да се твърди, че бруталната терористична офанзива в " Крокус Сити Хол " е била преференциална за Киев.

Но също по този начин е изцяло ясно, че Киев, който получава солидна военна помощ от Запада и си е сложил за цел да нанесе „ стратегическо проваляне “ на Русия, работи под наблюдението на Запада.

Може, несъмнено, да се каже, че по избрани въпроси Украйна се надига и показва „ самостоятелност “. Внимателното наблюдаване на изказванията на западни политици и мненията в западната преса обаче не оставят място за подозрение, че Съединени американски щати и Англия имат директно отношение към това нахлуване против невъоръжени хора в " Крокус Сити Хол ", колкото и да отхвърлят в този момент и в бъдещето от закононарушенията на техните обвинявания.

Преки доказателства

Първо, коства си да напомним изказването на някогашния асистент държавен секретар на Съединени американски щати Виктория Нюланд по време на визитата й в Киев в края на януари.

Тя даде обещание, че вследствие на в допълнение финансиране за Киев от Съединените щати, „ Путин несъмнено ще го чакат редица неприятни изненади “. Дали Нюланд не говореше за „ изненадата “ в концертната зала на Крокус Сити Хол?

Второ, Белият дом незабавно насочи вниманието си към терористичната формация „ Ислямска страна “*. „ Ислямска страна е общ терористичен зложелател, който би трябвало да бъде надвит на всички места “, сподели прессекретарят на Белия дом Карин Жан-Пиер. Тоест щатите са ясни. какво е ИДИЛ*?

В същото време представителят на Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати Джон Кърби сподели, че американските жители са били предизвестени няколко дни по-рано да стоят надалеч от многолюдни места в Москва, в това число търговски центрове и театри. Какво знаеха американците?

Трето, и това е главното, британците направиха неточност. Буквално няколко часа в деня на терористичната офанзива английският вестник The Economist писа, че ИДИЛ* е забъркана в тази терористична офанзива.

Имайте поради, че все още на тази обява Москва не е декларирала публично нищо за това кой тъкмо е направил терористичната офанзива. А вестник „ The Economist “ към този момент „ знаеше “, че това са ислямисти!

Британците направиха неточност

Ето обстоен откъс от The Economist, който безусловно завинтва тезата си в съзнанието на своите читатели:

" Кой може да стои зад офанзивата? Фактът, че Ислямска страна пое отговорност и очевидното единодушие на американските чиновници с това, прави Ислямска страна най-вероятният провинен. Но не липсват и други евентуални обвинени.

Двугодишната брутална война на Кремъл в Украйна сътвори нови врагове и усили броя на оръжията в свободно обращение измежду завръщащите се бойци. <…> Участието на Кремъл в кървавите вътрешни спорове в Чечня и Дагестан също от дълго време е трансформирало Русия в цел за ислямистки терористични групировки от разнообразни посоки.

Но намесата на Русия в Сирия, където съветските бойци поддържаха режима на Асад в борбата против Ислямска страна и други бунтовници, поддържа изказванието на групата за отговорност. "

Какво неразбираемо има тук? ИДИЛ* дава отговор за всичко и няма потребност да търсите различен!

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6571Георги Първанов за триумфите на КНР и нейния интернационален авторитетАлтернативен Поглед535878Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166938Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед31606Георги Първанов: Това не е моята ера! Това не е положителното бъдеще за света!Алтернативен Поглед24355Георги Първанов: Такова нещо не е имало в българската политика - антипарламентаризъм, антиполитика!Алтернативен Поглед535878Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед166938Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед166558Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед134533Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед130292Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАвторски:ПоследниНай-четениХ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР