Има много потенциал , който може да бъде отключен, с

...
Има много потенциал , който може да бъде отключен, с
Коментари Харесай

Мария Габриел: Имаме много потенциал, който може да бъде отключен

Има доста капацитет, който може да бъде отключен, с нововъведенията можем да покажем какъв брой е богат. Това  каза вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел в свое приветствено слово на второто издание на Butterfly Innovation Awards, което по нейна самодейност се организира в София. 

Важно е да споменем думата постижение- зад нея има доста работа, доста съдействие, означи Габриел. Тя уточни, че достиженията в областта на нововъведенията са вдъхновяващи за идващите генерации иноватори.

На събитието участват още генералният секретар на Съвета за районно съдействие Майлинда Брегу и министърът на нововъведенията и растежа Милена Стойчева.

Butterfly Innovation Awards са основани през 2021 година от Регионалния съвет за съдействие за поощряване и разпространение на новаторски решения от Западните Балкани с капацитет за напредък, съобщи Българска телеграфна агенция.

Целта е да се поддържат икономическото развиване и иновациионната просвета в района на Западните Балкани, като бъдат отличичени сполучливи образци на иноватори, младежи и дами бизнесмени. 

Наградите се връчват в шест области - нововъведения в индустрията; зелени иновации; STEM иновации; юношески иновации; академични иновации; нововъведения при дамите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР