Има много планове отзад, които не са ни известни. С

...
Има много планове отзад, които не са ни известни. С
Коментари Харесай

Антоанета Христова съзря преврат, а не предаване на мандат


" Има доста проекти откъм гърба, които не са ни известни. С едни думи се влиза, дейностите сочат друго. Ситуацията, в която се намираме, има по-скоро характерностите на прелом, в сравнение с предаване на мандат ". Това сподели в предаването " Офанзива " по NOVA NEWS проф. Антоанета Христова, политически психолог.

По нейните думи има извънреден безпорядък, дружно с народняшко благополучие, че революционери са съумели да имат болшинство и да се държат нападателно в Народното събрание, само че това плаши публиката.

" Имаме партии, които не могат да създадат държавно управление и победител, който е в съпротива. Тези, които не желаят да създадат държавно управление, одобряват доста бързо закони. Най-големият не прави държавно управление, другите не желаят. Властта се взема от малцинството по недемократичен метод ", изрази опасения психологът.

Според нея няма дефиниция на посока на развиване на страната. " Или е непросветеност, или е целеустременост. Целта е безпорядък, след него следват избори, на които евентуално ще се възпроизведе още по-голям безпорядък ", предвижда проф. Христова.

" Българска социалистическа партия се старае да е опция, само че не съумява, това е като в любовта - стараеш се, само че не се получава. Единствената задача на това държавно управление е да приготви изборите ", съобщи още тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР