Има много неща, с които Великобритания е известна - невероятната

...
Има много неща, с които Великобритания е известна - невероятната
Коментари Харесай

Американците в истерия заради картата на странните и прекрасни имена на места в Обединеното кралство

Има доста неща, с които Англия е известна - невероятната си природа и региони с огромна естествена хубост, нейното кралско семейство и комплицирана история, и явно неговият неразбираем и разнороден метод за именуване на села, градове и градове.

Повечето поданици ще са попаднали на място в Обединеното кралство, което има извънредно име, да вземем за пример Rest and Be Thankful в Шотландия или може би Donkey Town, в Съри. И всеки, който е карал покрай Fingringhoe в Есекс, несъмнено ще се усмихне. Докато британците са привикнали със странните и прелестни имена на страната ни, наподобява, че туристите се борят да ги заобиколят.

В обществените медии споделяйки удоволствието си, американец разгласява карта с някои от известните имена, пишещи: „ Аз съм американец, само че мисля, че мога да пребивавам в Nether Wallop. “ Сред необикновените имена на картата са: Ae, Barton in the Beans, Beer, Besses o' th' Barn, Blubberhouses, Brawl, Botusfleming, Brokenwind, Brown Willy, Bunny, Catbrain, Chemistry, Crackpot,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР