Има много неща, които са ни притеснявали. Много неща, които

...
Има много неща, които са ни притеснявали. Много неща, които
Коментари Харесай

Борисов: Договорихме допълнително 62 милиона лева за култура в бюджета

Има доста неща, които са ни тормозили. Много неща, които коригирахме. Не може да допуснем да се бутат културните дейци с полиция. От ГЕРБ направихме отстъпки, с цел да се получи нещо, което удовлетворява оптимално партиите, които ще гласоподават за бюджета. Договорихме в Бюджет 2024 да бъдат отпуснати спомагателни 62 млн. лева за бранша „ Култура “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти. Той участва на откриването на нова детска градина в град Раковски.

„ Трябва да си платим цената за тези години безвремие. Ще я платим горчиво. Помните ли нулевите бюджетни дефицити и по какъв начин бяха изядени през тези години. Разбира се, че ще има митинги “, сподели Борисов.

„ Казах ви, че автомагистралите ще станат тройно по-скъпи. Българите загубихте време, загубихте милиарди. Ще платим цената на нелепостта ни. Помните ли като ви споделих, че ще се върти държавно управление след държавно управление? Защото хората си желаят заплатата “, добави Борисов.

„ Обещах на Кирил Петков и Асен Василев да помислим над тяхното предложение не министърът на опазването на здравето, а касата да прави публичните поръчки. “

Борисов съобщи, че всички кметове са изпратили своите планове при ясни критерии.

По мотив тематиката „ Шенген “, Борисов напомни, че страната ни имаше нулева миграция.

„ В момента австрийците споделят, България да се върне три години обратно, както беше при Бойко Борисов, и тогава няма проблем с Шенген. Това споделят австрийците на елементарен език “, съобщи водачът на ГЕРБ.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР