Има много неща, които могат да попречат на една връзка.

...
Има много неща, които могат да попречат на една връзка.
Коментари Харесай

Топ 6 ситуации, които ви карат да се съмнявате в партньора

Има доста неща, които могат да попречат на една връзка. Понякога наподобява, че напълно малко ни липсва за реализиране на идеала, само че постоянно като че ли нещо пречи. Например, в случай че обичаният човек е прочувствено недосегаем. В този случай не ви се желае да се „ отваряте “ и да инвестирате във връзката. Психолозите в този момент ще ни срещнат с някои постоянно срещани обстановки, които могат да нанесат сериозен удар върху възприятията и да ви накарат да се съмнявате в колегата.

Кога в една връзка нещата стартират да се объркват?

Изброяваме 6 съществени обстановки, след които връзките доста постоянно се разпадат.
Партньорът е прочувствено затворен в себе си

Струва ви се, че крие нещо от вас. Но дали е по този начин? Може би той просто претърпява сложен интервал и се нуждае да прекара малко повече време самичък със себе си.

Партньорът не желае да приказва на мъчителни тематики

Струва ви се, че обичаният мъж не желае да чуе вашите самопризнания и не желае да ви се довери изцяло. Веднага стартирате да си мислите, че възприятията му към вас не са толкоз мощни, колкото сте предполагали. Всъщност може да се окаже, че подсъзнателно избягвате диалога и сами саботирате нещата, просто, да вземем за пример, тъй като не желаете да чуете отговори, които не ви харесват.

Думите на колегата не съответстват с дейностите му

Той споделя едно, само че на процедура всичко се оказва напълно друго. Мъжът непрекъснато споделя, че желае да свърже живота си с вас вечно, само че в действителност не подхваща никакви стъпки това да се случи. Тук може да се окаже, че вашите упования са просто прекомерно високи и изисквате от колегата си това, което той не може да ви даде.

Вашият сътрудник крие нещо

Често анулира срещи, намира какви ли не извинения. Започвате да подозирате, че просто ви мами. Но вместо да се настройвате незабавно на отрицателна и кавгаджийска вълна, е значимо да си поговорите умерено. Бъдете по-открити и му споделете това, което ви тормози.

Мъжът е изгубил интерес към вас

Виждате, че очите му към този момент не светват, когато ви види. И от тях не струи толкоз деликатност и топлота, както при започване на връзката. И освен това не по ваша виновност. Да, има една категория мъже, които се интересуват от връзката тъкмо досега, в който завладеят дамата. Тогава се отегчават и минават към нов обект, който желаят да „ уловят “. Това е типична нарцистична операция. Не бива да си хабите нервите за човек, който не ви цени.

Партньорът не е подготвен на компромис

Той постоянно е сериозен, отстоява позицията си, безусловно не желае да прави отстъпки.

Какво да вършиме? Говорете. Диалогът е единственият метод за решение на всички проблеми в една връзка. Повярвайте, диалогът може да направи чудеса!

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР