Има много неща, които могат да доведат до уволняването на

...
Има много неща, които могат да доведат до уволняването на
Коментари Харесай

Малки грешки, които могат да ви струват работата

Има доста неща, които могат да доведат до уволняването на другояче работливи и способени чиновници. Неволните неточности постоянно носят със себе си тежки последствия, които могат да оставят дълготраен отпечатък върху вашата кариера. Скорошно изследване на ePolicy, в което са взели участие повече от 300 американски компании, разкрива, че една трета от уволненията в тези организации са били свързани с непристойни изявления в обществените мрежи или различен тип сходни провидения в онлайн средите.

Грешките в цифровия свят обаче надалеч не са единствения метод да изгубите работата си. Хората доста постоянно губят своята работа за видимо почтени и незначителни " стъпвания изкривено ". Ето няколко от тях:

1. Големи обещания, които остават неизпълнени

Когато стартирате работа, вие давате обещанието, че можете да се справите с отговорностите, които ви се разпореждат. От друга страна, приемането на покачване на позиция, за която не сте квалифицирани, рано или късно ще докара до съществени проблеми за вашата кариера. Дори в случай че имате нужните знания или умения, с цел да извършите качествено дадена задача, в случай че кажете на шефа си, че сте постигнали прогрес, когато в действителност не сте помръднали от началната си позиция, или пък се ангажирате с краен период, който знаете, че не можете да извършите, в последна сметка ще наподобява, че сте се показали зле. Не се изненадвайте, в случай че бъдете уволнени за това, че не сте се справили със дилемите, които сте дали обещание да извършите.

2. Негативина настройка

Вие сте били назначени, с цел да може работата на вашия началник и на сътрудниците от вашия екип да стане по-лесна, а не по-трудна. Хората, които непрестанно внасят негативизъм на работното място, непрекъснато се оплакват от останалите и не стопират да се жалват какъв брой сложна е работата им, усложняват нещата за всички останали.  Тези, които основават проблеми на своя началник, нормално са първите, които си отиват.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР