Има много неизвестни около това как ще продължи да се

...
Има много неизвестни около това как ще продължи да се
Коментари Харесай

Салма Хайек, The Eternals и ще стане ли актрисата супергерой на Marvel

Има доста незнайни към това по какъв начин ще продължи да се развива киновселената на Marvel. Разбира се, Кевин Файги и екипът му доста добре знаят, само че съзнателно мъчат всички нас, простосмъртните почитатели.

Това, което се знае, е, че следващата година би трябвало да забележим два кино лентата със супергерои на Marvel. Не е публично доказано кои ще са, само че сме съвсем сигурни, че това ще бъдат The Eternals и независимият филм за Черната вдовица. Причината е, че фотосите на последния към този момент текат, а новините към първия напряко валят.

Последната вест към The Eternals идва от The Hollywood Reporter. Според техни източници, Салма Хайек е почнала договаряния за роля във кино лентата. За страдание няма никаква информация към това каква ще бъде ролята ѝ, в случай че се стигне до съглашение.

Към този миг сигурните попълнения в идния филм са Ричард Мейдън и Кумаил Нанджиани. Все още се водят договаряния с Анджелина Джоли, само че актрисата подписан контракт няма.

The Eternals ще бъде основан на комиксите на Джак Кърби от 1976 година, които ни връщат милиони години обратно във времето - в зората на Вселената. Тогава галактическите същества, познати като селестиълс (Celestials), са провеждали опити с хора, с цел да ги трансфорат в могъщи същества, познати като The Eternals.

Естествено, в дъното на всичко има и любовна история сред Икарис (Ричард Мейдън) и Сърси (Анджелина Джоли, само че повтаряме, че не е публично потвърдено). Все още нямаме премиерна дата, само че се чака фотосите да започват в края на тази година. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР