Има много начини за оценка на качествата на един автомобил,

...
Има много начини за оценка на качествата на един автомобил,
Коментари Харесай

Най-новите и бързи коли идват за автосалона в София

Има доста способи за оценка на качествата на един автомобил, само че това, което през днешния ден всички желаят да видят, са мощта и адреналина в най-модерните и бързи коли за 2017-та година. Всички огромни производители ще вкарат „ на скорост “ новите си модели на Автомобилния салон в София, който ще отвори порти от 14-ти до 22-ри октомври в Интер Експо Център.

Повече от 300 автомобила и мотоциклета на 40 международни марки, над 50 автомобилни министър председатели и софтуерни новости, над 14000 кв.м. изложбена повърхност и над 65 фирми-изложители чакат посетителите. 85 са колите за тест драйв, а късметлията, спечелил огромната премия на ревюто, ще избира новата си кола сред 12 страхотни модела.

„ Софийският автосалон е един от значимите в интернационалния календар за целия район. Тази година организираме 23-то издание на влиятелния конгрес, което ще е най-голямото за последните 25 години “, сподели ръководителят на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България Александър Миланов. В София идват всички огромни автомобилни производители, показани в Европа: AUDI, BMW, CITROEN, DACIA, DS, FIAT, FORD, GREAT WALL, HONDA, HYUNDAI, INFINITI, JAGUAR, JEEP, KIA, LADA, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA, MASERATI, MERCEDES-BENZ, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RANGE ROVER, RENAULT, SSANG YONG, SKODA, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO. Сред тях тази година ще бъдат и някои от най-впечатляващите мотоциклети в света - BMW, HONDA, HARLEY-DAVIDSON, KYMCO, MV AGUSTA, PIAGGIO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA и други Запазено място в ревюто имат производителите и търговците на гаражно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, лизингови компании, банки, застрахователи.

Посоката за развиване на автомобилната промишленост е забележима за всички – електричество, връзки, сигурност. В това притежателите на концерните и превъзходните им инженери виждат късмет да създадат колите още по-ефективни, удобни, чисти, безвредни и по-вълнуващи от всеки път. Изложението в София ще съблюдава този тренд и ще покаже коли с електрическо или хибридно задвижване, интелигентните системи за съгласуваност и сигурност, разнообразни удобства и асистенти за шофиране, като тези за паркиране и гариране, за придвижване в претрупан трафик, в запушване и така нататък „ Като уредник сме уверени, че стандартите би трябвало да бъдат високи и да представим пред публиката в оптималната степен новите технологии в автомобилостроенето “, акцентира ръководителят на ААП Александър Миланов.

Билетите са към този момент в продажба на уеб страницата на ревюто или на Eventim.bg .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР