Има много начини да се направи един продукт по-добър, както

...
Има много начини да се направи един продукт по-добър, както
Коментари Харесай

Силата на конструктивната критика

Има доста способи да се направи един артикул по-добър, както и да се усъвършенства рекламата му. Целият развой на рекламирането, от брифа до общуването с клиента и потребителя, може да стане по-добър посредством един главен прийом: градивната рецензия.

Тя не коства пари, разясняват създателите в About.Advertising.com. Няма потребност от закупуване на принадлежности, с които да се приложи. Може да се сътвори с доста малко или съвсем никакво в допълнение образование.

Силата на градивния противоположен коментар се състои от няколко детайла. 1.) Критиката би трябвало да е с положителен претекст и звук. Без задни мисли или вербална експанзия. 2.) Изказването би трябвало да е поднесено по отзивчив метод. (Тук се включват и невербалните знаци в връзката.) 3.) Критиката би трябвало да е брутално почтена. 4.) Важно е да е такава, че накара нещата да проработят по-добре. 5.) И да е толкоз мощна и невъзможна да се пренебрегне, че да пренасочи процеса на работата.

Всички тези детайли би трябвало да се включат в нея, използването на единствено един от тях е неправилна. Не е редно да поднасяте почтена рецензия, само че с горчиви и груби думи. Не е хубаво да сте толкоз положителни, че да не съумеете да измененията нищо в процеса на работа. Накарайте нещата да проработят по-добре, само че не за сметка на морала на тима. Не действайте от егоистични подбуди, когато критикувате. Мислете екипно!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР