Има много начини да освежите ежедневното си облекло с аксесоари

...
Има много начини да освежите ежедневното си облекло с аксесоари
Коментари Харесай

Защо да носите оригинални чорапи?

Има доста способи да освежите ежедневното си облекло с аксесоари и цветни облекла, само че тази пролет шарените чорапи са най-модерния метод да създадете една истинска цветна визия. Ако търсите метод да добавите автентичен щрих към облеклото си и да привлечете вниманието, то тогава наложително прибавете Happy Socks чорапи в дрешника си.

Как носенето на Happy Socks ви придава характерност?
Носенето на цветни и истински аксесоари е метод да изразите своята характерност, без да се постанова да преобразявате напълно дрешника си. И най-семплият тоалет, смесен с подобаващи аксесоари, придобива напълно друг тип. Шарените чорапи на Happy Socks в ярки цветове, дръзки щампи и картинки са идеалният метод да придадете нюанс на едноцветни дрехи и по-този метод без думи да изкрещите - Аз съм друг, съвременен, автентичен и обичам смелите комбинации.

Happy Socks разчупва леда
Цветните елементи, като чорапите Happy Socks са страховит трик за разчупване на леда, защото показват детска непрестореност и свободен дух. Представете си, че посещавате събитие, на което участват непознати за вас хора. Ако един от тези хора, е с по-разчупено облекло, или носи аксесоари като занимателни чорапи да вземем за пример, най-вероятно бихте избрали да заговорите първо него, тъй като наподобява по-приятелски надъхан.

Сигурно сте забелязали, че когато носите облекла в ярки цветове, децата се заглеждат повече във вас. Това в действителност не важи единствено за децата, те просто не се тормозят да покажат блестящо своя интерес.

Студените тонове и прекомерно сериозните облекла карат хората към вас да се усещат по-въздържани или да губят убеденост да се приближат. Този вид облекло показва отдалеченост и недопечен тип. Естествено има случаи, в които няма по какъв начин да избегнем етикета, само че постоянно може да разчупим малко сериозното облекло с чифт, да вземем за пример.

Как да носите чорапите Happy Socks?
Смесицата от стилове и смелите комбинации от цветове са на мода. И през този сезон ще се натъкнете на стилови комбинации, самостоятелен дизайн и нарушение на разпоредбите за съчетаване на цветове. Правилото е, че няма правила.

Ако в офиса ви се постанова да носите формален костюм, само че по-душа сте безгрижник, чорапите Happy Socks са идеални, с цел да добавите индивидуализъм, без да нарушавате етикета.

В всекидневието, цветнита чорапи се комбинират отлично с маратонки и кецове, като класическите модели на Converse да вземем за пример, които са ниски и разрешават на чорапите да притеглят вниманието. Може да закупите тези паметни маратонки бързо и елементарно тук:

Цветни чорапи на райета, в композиция със сандали на ток са страховит метод да придадете цвят на едноцветна къса рокля да вземем за пример.
Носете занимателни чорапи Happy Socks с картинки и анимации под пиратски дънки или подгънат модел mum jeans.

С каквито и облекла да носите занимателните чорапи, не ги крийте, времето на скритите чорапи в обувката отмина, в този момент е време да ги демонстрираме.

Изберете цветове, креативност и радостно въодушевление с Happy Socks
Happy Socks са за всеки, който смята, че животът в никакъв случай не е прекомерно пъстър. Принципът на Happy Socks е, че същинското благополучие се дължи на свободата да бъдеш себе си и да изразяваш своята креативност. Мисията им е да донесат благополучие и цвят във всяко кътче на света - вдъхновявайки достоверно себеизразяване посредством цвят, творчество и развлечение. Дълги, къси, с цветя, райета, точки и занимателни щампи, Happy Socks дават независимост на вашето въображение.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР