Има много начини да останете млади. Експертите препоръчват да спазвате

...
Има много начини да останете млади. Експертите препоръчват да спазвате
Коментари Харесай

Вера Уанг разкрива как успява да изглежда млада на 80 години

Има доста способи да останете млади. Експертите предлагат да спазвате режим на сън, да избягвате продължителното излагане на слънце и да вършиме ежедневни извършения.

Модната дизайнерка Вера Уанг към този момент прекрачи границата от 70 години и наподобява е намерила ключа към безконечната младост. Тя показа своите привички, които й оказват помощ да подмлади тялото и мозъка си.

1. Вземане на бебешка маслена вана

Vera Wang деликатно сортира своите артикули за грижа за тялото, с цел да избегне алергична реакция. В младостта си тя обичаше да се къпе под душа, само че с придвижване на възрастта стартира да взема релаксиращи вани по-често.

Знаменитостта е виновна за овлажняването на кожата, тъй че в нейната козметична чанта постоянно ще има бебешко масло, което има подхранващи и успокояващи свойства. Тя също по този начин поставя овлажняващ крем с SPF 30, преди да излезе от къщата.

2. Мисли, че продуктивността е зложелател на остаряването

Дизайнерката в никакъв случай не е преследвала младостта, тъй като всеки ден се занимава с “най-красивите дами на света ”. Тя ги назовава свои вдъхновения и признава, че работата с тях е „ ефикасен метод за битка със стареенето “. Според нея остаряването не е на мода, защото човек би трябвало да се стреми към непрестанно развиване през целия живот.

3. Носи сини очила, блокиращи светлината

Поради естеството на работата си Вера прекарва доста време в джаджи, тъй че постоянно носи очила със синя светлина, когато работи с тях, с цел да поддържа очите си здрави. Освен това тя има своя лична линия слънчеви очила, чиято първа партида е пусната през 1973 година, когато Уонг е младши редактор в списание Vogue.

4. Играе голф и кара колело

Дизайнерът на първокласни тоалети организира леки и къси силови тренировки. Тя не подвига тежести, по-тежки от 1,5 кг, а заниманията лишават общо към 5 минути. Освен това обича да кара колело в свободното си време.

Като цяло обаче тя не обича физическата интензивност, по тази причина избира да играе голф. Според самата Вера, тя към момента би трябвало да пораства и да пораства до експерт, само че това не й пречи да се любува на играта.

5. Харесва бързо хранене

Кухнята на Уонг има 2 тв приемника, фризер за сладолед, ледник за сода и ледник за здравословна храна. В допълнение, тя има обособени лавици за предпазване на сладкиши, зърнени храни и чипс с бисквити.

Диетата на дамата също не е цялостна без бързо хранене. Тя постоянно им съгрешаваше, когато трябваше да се задържи на снимачната площадка: „ Казват, че бързото хранене е зло, само че мисля, че това надалеч не е най-вредната храна “.

Какво влиза в рутинната ви грижа за кожата и тялото? Какви трикове за хубост бихте присъединили в всекидневието си?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР