Има много филми, които ни карат да повярваме в истинската

...
Има много филми, които ни карат да повярваме в истинската
Коментари Харесай

3 двойки, които се влюбиха на снимачната площадка, но бяха обречени на раздяла

Има доста филми, които ни карат да повярваме в същинската обич , макар че описват измислени истории.

Докато пресъздават чувствата на героите си обаче, доста артисти придвижват любовта от снимачната площадка в персоналния си живот.

В, открихме няколко кино лентата , които освен описват красиви истории, само че и са се трансформирали в мотив основните артисти в тях да се влюбят.

А ето и кои са филмите, които са събрали тези двойки и които можете да гледате в платформата на EON още в този момент.

1. Невена Коканова и Раде Маркович в „ Крадецът на праскови “

„ Крадецът на праскови “ споделя една трагична любовна история, излязла отдолу под перото на Емилиян Станев. Филмът излиза през 1964 година, а двамата артисти, които изиграват функциите на обречените влюбени, са звездата на родното кино Невена Коканова и сръбският артист Раде Маркович.

 EON imdb

Огънят посред им пламва незабавно на снимачната площадка. Така, до момента в който изиграват една от най-пламенните любовни истории на екрана, Невена и Раде придвижват любовта в действителния живот. „ Още на първия дубъл се усети, че сред нас прехвърчат искри. Мисля, че филмът се харесва и през днешния ден, тъй като в него се разигра същинска обич, освен на екрана, а и нескрито “, спомня си Маркович в свое изявление. Той не си спомня точния миг, когато привличането се е трансформирало в обич, само че признава, че го е осъзнал чак след фотосите, когато се завърнал в Белград.

Любовта им обаче е неразрешена, тъй като той е женен за сръбската си колежка Оливера Маркович, а тя е омъжена за режисьора Любомир Шарланджиев. Въпреки това цели 7 години Раде и Невена се отдават на невъзможната си обич, като той се развежда и се връща в София, с цел да е с Невена. В началото на 70-те двамата поставят завършек на аферата, оставайки другари вечно и пишейки си писма в продължение на четири десетилетия.

2. Брадли Купър и Зоуи Салдана в „ Думите “

В основата на сюжета на „ Думите “ не стои любовната история на героите на Брадли Купър и Зоуи Салдана, които изиграват съпрузи. Всъщност лентата споделя историята на една друга двойка, която няма по какъв начин да не ви развълнува. Докато снимат обаче, Брадли и Зоуи се влюбват, като връзката им сякаш не върви доста безпрепятствено.

Според близки до Купър точно той инициира първата им разлъка през 2012 година единствено няколко месеца, откакто са почнали да излизат. „ Той просто не искаше да е привързан тогава “, настояват те. И макар че двойката още веднъж се събира, проблемите им наподобяват непреодолими и окончателната разлъка е неизбежна. Двамата по този начин и не оповестяват публично повода да поемат по разнообразни пътища, а в медиите се спекулира, че майката на Брадли, с която той е доста непосредствен, не одобрявала приятелката на сина си.

 EON Getty

По-късно Зоуи разказва партньорството им в „ Думите “ като наслаждение, а самия Купър назовава „ доста предан и същински експерт “. Впоследствие двамата още веднъж работят дружно и наподобява посред им няма никакво напрежение. Салдана признава в изявление, че раздялата с Брадли ѝ е помогнала да открие себе си и да не се опасява да остане сама. В момента тя е омъжена и има три деца, а Брадли Купър е татко на 6-годишно момиченце с някогашната си брачна половинка Ирина Шейк.

3. Джони Деп и Амбър Хърд в „ Дневникът на едно пиянде “

В „ Дневникът на едно пиянде “ Джони Деп влиза в ролята на публицист, който стартира работа в Пуерто Рико. Героят му среща съдбовна хубавица, която е сгодена за различен и мигновено се влюбва в нея – тъкмо както се случва и с Деп и екранната му партньорка Амбър Хърд през 2009 година Двамата стартират да се срещат в края на 2011 година, а през 2012 година Деп и дългогодишната му партньорка Ванеса Паради афишират обществено раздялата си след 14-годишна връзка.

По-късно Джони насилствено ще признае, че е изневерил на майката на децата си със своята колежка. Три години по-късно Джони и Амбър, една от най-популярните двойки в шоубизнеса, се женят в дома си в Лос Анджелис. Но както всички знаем, тази история, която в профил изглеждаше като сантиментална приказка, се оказва тъмен призрачен сън с необратими последствия и за двамата.

 EON Getty

През 2016 година Хърд подава молба за бракоразвод с Деп и го упреква във физическо принуждение. Разводът им е финализиран на идната година, а Амбър получава 7 милиона $ от извънсъдебното съглашение. През декември 2018 година Хърд написа публикация за The Washington Post, в която съобщи, че е била измъчвана във връзката си, което докара до трагичното и необятно обсъждано дело за клюка предходната година, което Джони Деп заведе против някогашната си брачна половинка и завоюва.

Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:

Просто натиснете VOD – част от, на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове. Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР