Има много чуждестранни наемници в химическия завод Азот в Северодонецк,

...
Има много чуждестранни наемници в химическия завод Азот в Северодонецк,
Коментари Харесай

Ако не разстрелвате наемниците, то те ще станат десет пъти повече

Има доста задгранични наемници в химическия цех Азот в Северодонецк, който е държан от украинските бойци. За това описа една от жителките, която е съумяла да се измъкне оттова. Какво да се прави с тях?

" Азот " би трябвало да се завладява по същия метод както " Азовстал " - посредством безсилие. Мисля, че това е най-хуманният метод. Ако не желаят да се предадат, тогава би трябвало да бъдат сложени в такова състояние, че то да ги накара да вдигнат лапките си нагоре. Мисля, че запасите им от вода, храна, медикаменти не са безкрайни. Нервното им положение също не е безпределно. Целият този ъндърграунд, който видяхме в Азовстал, ще се повтори по безусловно същия огледален метод - и разстрели, и воня, и задушаване, и опити за бягство, и гибел. Мисля, че това ще е дребен Азовстал, тъй като този цех е доста по-малък по мащаб. Но там е натъпкано с хора. Военните са 2-2,5 хиляди. Е, има и някъде към 800 цивилни.

Що се отнася до задграничните наемници, дано да не отиваме със своя устав в непознатия манастир, републиката си има лична правна система. Там можем единствено да желаяме да ни екстрадират тези, за които знаем със 100% сигурност, че са убивали съветски бойци.

Разбира се, всички, които излязат, ще бъдат филтрирани и, несъмнено, ще бъдат формирани наказателни каузи против тях. Отстранете елементарните военни от нацистите, от нарушителите. Това е дълга, досадна работа, която виждаме през днешния ден. След това, несъмнено, ще пристигна съдът. Ако има непознати наемници, ще е обособена ария, обособен началник на този съд. Ако се окаже, че са работили като убийци, тогава както и да се крият, както и да демонстрират украински паспорти, или да се преструват, че са членове на украинската войска, то ще се разбере.

Мисля, че в случай че всичко е безусловно потвърдено, то това е разстрел. Донецк и Луганск би трябвало да покажат на света своето отношение към наемниците. Ако проявим демократизъм, тогава ще получим не 16 хиляди, а 160 хиляди наемници.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР