Има много чар в това, че най-яростните и устати борци

...
Има много чар в това, че най-яростните и устати борци
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Най- яростните и устати борци срещу комунизма са бивши агенти на ДС, трябваше лустрация

" Има доста сексапил в това, че най- " гневните " и устати борци против комунизма са някогашни сътрудници на Държавна сигурност, отявлени едно време комсомолци или деца на ярки комунисти. Вълкът козината си мени, само че нрава - не.
Явно имат генетична нужда да слугуват чинно и да пишат доноси за силата на деня. Всички комфортно си намерили по някой прародител или прачичо унизен от предходния режим, в обществената мрежа Facebook.
 Един по-различен прочит върху историята и Народния съд Един по-различен прочит върху историята и Народния съд
" Да подходим друго на този ден, пък нека някой разбере повече, в сравнение с разрешават знанията и интелекта му! Има един книжовен година..
" Това е мързеливо племе, без особени качества, разчитайки на дивиденти от тяхната истерична угодливост. Затова те са тъкмо копие на едновремешните злобни доносници и послушници без лично мнение. Ходещи комфортни ботове, които няма потребност дори да си отварят устите, тъй като всички към този момент знаем какво ще кажат.
Само вижте сирийската общественост тук, която познавам добре. Напоследък по екраните цъфти непрекъснато Нидалчо, чийто татко бе върл болшевик, член на комунистическата партия в Сирия и дълготраен парламентарен представител.
Самият Нидал е сътрудник на Държавна сигурност, с близки връзки преди с Българска социалистическа партия. Днес хамелеонски към този момент е сирийски опозиционер, върти се към умнокрасивите и се бута в техните среди. Пише книги, които никой не чете и евентуално се счита за революционен философ-пророк.
Същото е с цялата ни политическа класа. Същият модел. Създали сме система, в която се издигат безскрупулни, безсъвестни, лицемерни, напълно меркантилни опортюнисти.
 Лустрация би трябвало - единствено че закъсняхме Лустрация би трябвало - единствено че закъсняхме
Лустрация посредством смяна в Конституцията, да няма отминалост за закононарушенията, извърешни по време на комунизма, да има следствие на такив...
Трябваше лустрация. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР