Има много българи, които са избрали да работят и живеят

...
Има много българи, които са избрали да работят и живеят
Коментари Харесай

Българската актриса, която се сбоди в американско гражданство

Има доста българи, които са избрали да работят и живеят в Съединени американски щати, само че не всички съумяват да получат американско поданство.
 Мирослав Бърняшев, Русев, и американското му поданство
Русев е към този момент и американски жител

Да му е честито

През 2019 година кечистът Мирослав Бърняшев, прочут към този момент със театралния си псевдоним Миро, се похвали, че е съумял да покрие всички критерии и получил американско поданство.

Преди няколко дни актрисата Мариета Мелроуз употребява профила си в Instagram, с цел да разгласи, че тя също е съумяла да се снабди с американско поданство. Мариета живее в Лос Анджелис от няколко години, като е взела участие в четири епизода в сериала на Netflix Atypical и в 13 на Emergency: LA.

В профила си в обществената мрежа тя написа, че след години на усилена работа, безсънни нощи, боязън, неопределеност, неприятен шанс най-сетне може да се похвали, че е жител на Америка. " Моят юрист ми сподели, че не е имала клиент с толкоз доста провокации по пътя ", разяснява още актрисата.
 Мариета Мелроуз, Atypical, Netflix и присъединяване ѝ в третия сезон на сериала
Българка с присъединяване в сериал на Netflix

Мариета Мелроуз в третия сезон на Atypical

Мариета Мелроуз написа, че когато се е преместила в страната е била момиче, изпълнено с вяра, непорочност и упоритост. А в този момент това момиче се е трансформирало в жена, която знае какво заслужава. " Първо потомство преселник не е смешка ", приключва шеговито поста си актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР