Има мнение, че след раждането жените забравят да поддържат красотата

...
Има мнение, че след раждането жените забравят да поддържат красотата
Коментари Харесай

Фурор в мрежата! Тези горещи майки са изумително сексапилни дори и след раждането на децата си

Има мнение, че след раждането дамите не помнят да поддържат хубостта си заради неналичието на време, което се изразходва за възпитанието на детето. Но в действителност ли е по този начин? Предлагаме ви да погледнете майки, които освен унищожават тази доктрина, само че и завоюваха сърцата на милиони консуматори в Instagram.

Сара Стейдж. Последователи в " Инстаграм " — 2,3 милиона





Сара има две очарователни деца, а също по този начин тя е фитнес блогър и модел. Тя постоянно прекарва време с децата си, само че също по този начин не не помни за себе си. След раждането тя съумява бързо да влезе във форма с помощта на тренировките. В Instagram тя споделя с клиентите извършения и секрети на хубостта.

Ханна Полайтс. Последователи в " Инстаграм " — 1,4 милиона





Австралийската Хана не е единствено майката на красива щерка, само че и акушерка. Тя има време да съчетае фамилията и работата. В всекидневието си наложително включва спортни тренировки. Благодарение на своето старание тя съумява да върне идеалната фигура единствено девет седмици след раждането.

Джина Стюарт. Последователи в " Инстаграм " — 79,4 хиляди





Ще бъдете доста сюрпризирани, когато разберете, че тази секси русокоска е на 50! И още повече, ще бъдете сюрпризирани, когато разберете, че тя е майка на четири деца и е към този момент баба! Благодарение на съвършения си външен тип и фигура тази също австралийска хубавица стана финалист на състезанието " Мис Максим 2018 ". Е, по какъв начин да не й завидим? Със своите фотоси в обществените мрежи, тя освен съблазнява мъжете, само че и стимулира другите дами да наподобяват прелестно.

Мария Кинг. Последователи в " Инстаграм " — 75,5 хиляди





Тази зашеметяваща майка има трима сина. Разбира се, тя обръща доста внимание на децата си. Но паралелно с това Мария съумява да съчетава личен бизнес и да се занимава със себе си. Просто погледнете фигурата й...

Софи Гайдолин. Последователи в " Инстаграм " — 359 хиляди





До 26-годишна възраст Софи към този момент имала две деца, когато докторът й съобщил, че чака близнаци. Тя е фитнес треньор и в нито един миг не се отхвърля от тренировките си. Тя е гледана от стотици хиляди консуматори на обществени мрежи, които се възхищават на упоритата работа и красивата фигура. За последната си бременност тя усилва тежестта си единствено с 15 кг, които незабавно изчезнали след раждането.

Шонтел Дункан. Последователи в " Инстаграм " — 574 хиляди



По време на бременността Шонтел не се раздели с тежестите и постоянно се занимава с кикбокс. Много от клиентите й в мрежата до последно не имаха вяра, че момичето е бременно, защото коремът й е бил на практика незабележим. В края на бременността се появила дребна подутина. Мнозина я съдят за несъразмерното физическо натоварване. Въпреки това Шонтел два пъти ражда здрави деца, само че в това време тя остава в съвършена физическа форма.

Луиза Ф. Лоренциадис. Последователи в " Инстаграм " — 32 хиляди





Бразилката Луиза ражда красиво бебе, само че това не я е спряло да продължи обичаното си занятие - да се занимава със спорт. Преди раждането тя е фитнес треньор, и по време на бременността тя решила да не пропусне опцията да продължи тренировките. Сега е в страхотна форма и от нея, както и от всички други упоменати хубавици е невероятно да се откъсне взор...

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР