Има минималистичен потребителски интерфейс, с лесни контролиSecure File Deleter позволява

...
Има минималистичен потребителски интерфейс, с лесни контролиSecure File Deleter позволява
Коментари Харесай

Secure File Delete – премахва сигурно ненужните файлове

Има минималистичен потребителски интерфейс, с лесни контроли

Secure File Deleter разрешава настройване съгласно желанията (екранна фотография: Secure File Deleter)

Работата с деликатна информация нормално води до остатъчни файлове, които в случай че не се отстранят вярно, могат да застрашат вашия компютър и персонална та ви сигурност. В днешно време обаче има огромно многообразие от софтуерни решения, които могат да ви оказват помощ да премахвате файлове от компютъра си, като по този метод предотврат ите достъпа до тях. Едно от тези приложения е Secure File Deleter.

Secure File Deleter е олекотено стратегия, която може да ви помогне да отбраните сигурността на компютъра си, като премахнете дефинитивно всички документи, които към този момент не намирате за нужни. Приложението идва с минималистичен потребителски интерфейс, който интегрира лесни контроли и прави програмата налична за необятен кръг от консуматори.

Въпреки това, защото задачата на Secure File Deleter е да отстрани файлове и да предотврати други стратегии да възвръщат изтрито наличие, е целесъобразно по-голямо внимание, най-много от страна на компютърните новаци.

Можете да получите достъп до меню с разширени настройки, което ви разрешава да конфигурирате избрани параметри, като да вземем за пример избор на желан логаритъм или брой на презаписванията.

След като решите коя композиция от варианти по-добре дава отговор на вашите желания, просто би трябвало да натиснете бутона Save и да продължите с изтриването на файловете от вашия компютър.

Secure File Deleter е банален, само че мощен и потребен инструмент, който отстранява несъмнено и трайно файлове от компютъра ви (екранна фотография: Secure File Deleter)

Освен това приложението ви разрешава да премахнете всеки файл поотделно или цяла директория от файлове – по този начин имате повече надзор над процеса. Когато зареждате цяла директория, програмата автоматизирано включва всички съществуващи подпапки.

В умозаключение, Secure File Deleter е банален, само че мощен и потребен инструмент, който отстранява несъмнено и трайно файлове от компютъра ви.

Даунлоуд: Secure File Deleter
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР